reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miałam usg i było ok, poszłam do WC siusiu i zaczęłam krwawić mocno
Wróciłam donlekarza na kolejne usg i badanie i nadal sporo krwi aż zabrudzulam fotel i podłogę ale usg tak jak Wcześniej ok i lekarz nie wiedział skąd te krwawienie
Teraz w domu mam Troszkę krwi ale jak.Mi nie przejdzie do jutra to pojadę do szpitala
no dokladnie! trzymam kciuki zeby było all ok :) bedzie dobrze!

reklama
Wiedziałam że sie uda Ale ale już miałam drugie rozwiązanie jak by sie nie udało to od razu bym podchodzila M od początku jak my mówiłam że mnie brzuch boli a on do mnie no wiesz synuś musi się dobrze wgryzc ;) ja tak czuje że to będzie mój malutki Antoś; ) wiem że to będzie syn tak czuje hehehe i zobaczysz że sie sprawdź; ) ja za dużo przeszłam w życiu aby teraz być taka spieta ja po stracie tamtej ciąży chodziłam do psychiatry bo rady ze sobą nie dawałam płakałam miałam myśli samobójcze no bardzo zle ze mna było i pewnego dnia wstałam otwarlam szafę i spaliłam test ciążowy z tamtej ciąży i zaczęłam nowy rozdział w życiu dużo pomógł mi M ;) i teraz na luzie do wszystkiego podchodzimy nie ma co sie zamartwiac bo to tylko gorzej dzisiaj jak zie stresowalam rano to brzuch mnie bolał jak zie uspokoilam to przestał Kropus czuje jak sie mamusia denerwuje ;)
Ja też wcześniej miałam pozamaciczna i też jak będzie synus będzie Antoś :)

poka poka zdjęcie! maaaasz?? :)
1503088321-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry