no dokladnie! trzymam kciuki zeby było all ok bedzie dobrze!Miałam usg i było ok, poszłam do WC siusiu i zaczęłam krwawić mocno
Wróciłam donlekarza na kolejne usg i badanie i nadal sporo krwi aż zabrudzulam fotel i podłogę ale usg tak jak Wcześniej ok i lekarz nie wiedział skąd te krwawienie
Teraz w domu mam Troszkę krwi ale jak.Mi nie przejdzie do jutra to pojadę do szpitala
reklama
meg86
Fanka BB :)
Ja też wcześniej miałam pozamaciczna i też jak będzie synus będzie AntośWiedziałam że sie uda Ale ale już miałam drugie rozwiązanie jak by sie nie udało to od razu bym podchodzila M od początku jak my mówiłam że mnie brzuch boli a on do mnie no wiesz synuś musi się dobrze wgryzc ja tak czuje że to będzie mój malutki Antoś; ) wiem że to będzie syn tak czuje hehehe i zobaczysz że sie sprawdź; ) ja za dużo przeszłam w życiu aby teraz być taka spieta ja po stracie tamtej ciąży chodziłam do psychiatry bo rady ze sobą nie dawałam płakałam miałam myśli samobójcze no bardzo zle ze mna było i pewnego dnia wstałam otwarlam szafę i spaliłam test ciążowy z tamtej ciąży i zaczęłam nowy rozdział w życiu dużo pomógł mi M i teraz na luzie do wszystkiego podchodzimy nie ma co sie zamartwiac bo to tylko gorzej dzisiaj jak zie stresowalam rano to brzuch mnie bolał jak zie uspokoilam to przestał Kropus czuje jak sie mamusia denerwuje
meg86
Ja miałam takie rwania macicy i ból podczas stosunku pierwsze dni@ bolesne. Torbiel na jajniku ale potwierdzenie tylko laparoskopowono włąsnie Dziewczyny dajcie znak jakie są objawy endometriozy i czy ja sie diagnozuje tylko poprzez laparo?
meg86
Cudowne uczucieDziewczyny zobaczylam [emoji173] az nie wierze!
Będzie Antoś ja to wiem to będzie moj synuś albo Gabriel mi sie podoba teżJa też wcześniej miałam pozamaciczna i też jak będzie synus będzie Antoś
meg86
Gabriel też ładnieBędzie Antoś ja to wiem to będzie moj synuś albo Gabriel mi sie podoba też
Mam jeszcze trochę czasu a ty jak sie czujesz ustały te krwawienia zmniejszyły się?Gabriel też ładnie
meg86
Tak jak narazie jest czysto i oby tak dalej a ty kiedy planujesz pierwsze usg?Mam jeszcze trochę czasu a ty jak sie czujesz ustały te krwawienia zmniejszyły się?
Ja robiłam szybko żeby wykluczyć pozamaciczna
kredka82
poka poka zdjęcie! maaaasz??
reklama
Konstancja27
Ja też dziś zobaczyłam serduszko Moje pierwsze usg ciążowe i taaaaka niespodzianka. Cieszę się z całych sił!
Podziel się: