Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Staraliśmy sie na początku może z pół roku zaszlam zaszła w ciążę ale okazało sie ze pozamaciczna i ze w jajowodze jest wyczyscili z jajowodu i od tamtej pory jajowod był nie drozny Ale liczyliśmy na cud i staraliśmy sie 2 lata i cud się nie stał więc podjęliśmy decyzję o in vitro i tak pierwsze podejście i na to wychodź ze że się udało zacznę sie tak na maksa cieszyć w poniedZiałek jak będzie przyrost ładny trzeba myśleć pozytywnie i przede wszystkim podejść do tego na luzie uwierz że da się na luzie podejść; ) myśleć zawsze się myśli Ale wierzyłam w tego swojego jednego jedynego kropeczka bo w dniu transferu dowiedziałam się ze dwa przestały sie rozwijać i jest tylko jeden jedyny blastocysta 1 AA i poplakalam sie przed transferem i mówię do M że co ma byc to będzie i ze ja jestem dobrej myśli ja od początku traktowałam siebie jak bym była w ciąży tak głupio zabrzmi Ale rano jak wstawałam mówiłam do brzucha dzień dobry bąbelku mamusia Ciebie kocha pamiętaj jak sie kładę spać tak samo robię i dzisiaj nie mogłam uwierzyć że sie udało; )
Ja dokl to samo . Razem z mezem po transferze mowilismy do kropkow)
Mialam podane dwa ostatnie trzydniowe , rezultat JuZ znacie tez )
Co do wina nic nie pilam od czasu jakis msc przed stymulacjia , wbilam se do glowy ze zle robie pijac alkohol ... i klinika tak samo mi zabronili fajki I alkohol... Ale kazda klinika insczej leczy I wierze ze nie jedna z was pila winko i jest w upragnionej ciazy )
Link do: Wino na endometrium. Jak poprawić endometrium
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom