Jasne że trzymam kciuki ja nie powiem bo się boję aby się nie powtturzylo Ale mam takiego zajebistego lekarza ze jak powiedział mi ze dwa przestały sie rozwijać to sie zapytałam go czy będzie dobrze a on do mnie no przecież umawialem się z Panią ze że będzie dobrze więc nie zmieniam zdania no zajebisty facet mam takie zaufanie do niego ze jak mnie usypiali do punkcje to anestezjolog się mnie pyta boi się Pani a ja do niej nie bo nie mam czego bo wiem że mam zajebistegi lekarza i wiem ze będzie dobrze to lekarz tylko sie uśmiechnął; )ja też naturalnie zaszłam i też straciłam. Staram się myslec pozytywnie, ale rózne mysli kotłują się w głowie. Trzymaj za mnie kciuki a ja trzmam za Twój przyrost i w poniedziałek dawaj znaka!!
reklama
Masz racje lepiej podejsc na dobrym endo niz stracic szanse i zarodeczek. Licze ze jednak endo wzrosnie[emoji4] , ale gdybys miala odwolany transfer czego czi nie życzę, to mozesz przy nastepnym cyklu brac olej z wiesiolka, tez pomaga przynajmniej mi pomoglo.Dlatego nie nastawiam się, że transfer się odbędzie. Wole być świetnie przygotowana niż na pół gwizdka. Nie miałam wcześniej wizyty bo zawsze było ok. Lekarz kazał się zjawić 13-16 dc tak też pojechałam. Odpoczywałam po punkcji dwa cykle no i niestety coś się rozregulowało.
Dobre [emoji23]Ja do M mówię że my to jak tam będziemy nadal jedli to z 40 kg przytyjemy a na to M to nic jak teraz samochód pali w trasie 9 to będzie palił 11 hehehe myślałam że walne
Cudownie!!!Dziewczyny zobaczylam [emoji173] az nie wierze!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dżoasia
Fanka BB :)
poka poka zdjęcie! maaaasz??Dziewczyny zobaczylam [emoji173] az nie wierze!
Pochwal sie zdjęciem; ) ja mam nadzieję nadzieje ze 13 też zobaczę ten widoczek bo na 13 już jestem umówiona do lekarza więc to będzie 7 tydzień więc powinno już bycDziewczyny zobaczylam [emoji173] az nie wierze!
O jeju zapomnialam ze ty dzis mialas serduszkowe. No to super!!! ciesze sie i wiem jakie to uczicie [emoji7]Dziewczyny zobaczylam [emoji173] az nie wierze!
meg86
Fanka BB :)
Miałam usg i było ok, poszłam do WC siusiu i zaczęłam krwawić mocnoAle miałaś krwawienie po wizycie USG ? Czy przed i ile tego bylo ja miałam tylko po pól wkladki lub podpaski przez okolo 1-2h tylko i koniec.Wieze ze u ciebie tez nic poważnego
Wróciłam donlekarza na kolejne usg i badanie i nadal sporo krwi aż zabrudzulam fotel i podłogę ale usg tak jak Wcześniej ok i lekarz nie wiedział skąd te krwawienie
Teraz w domu mam Troszkę krwi ale jak.Mi nie przejdzie do jutra to pojadę do szpitala
reklama
suuuper!!!!Dziewczyny zobaczylam [emoji173] az nie wierze!
Podziel się: