reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hihi no jeszcze niedługo bedziemy musiały zaczac sie zabezpieczac bo takie płodne sie zrobimy:-):-):-):-)
jak juz dopytasz sie o ziolka to daj znac i zapytaj sie czy mozna je pic od pierwszego cyklu po nieudanym in vitro czy lepiej od drugiego.

reklama
Ja muszę przede wszystkim otrząsnąć się i wziąć się kurczę za pracę, by mieć z czego płacić kolejnym ginekologom. No i zielarzom :-) Tak mi poprawiłaś humor, jakbym rzeczywiście jakiś ziółek użyła :-)

misia i bardzo dobrze, musimy sie wspierac, mi tez jest ciezko, wogole to z kasa sie wkurzam bo co odłożymy to tez wydajemy na lekarzy, mamy dom do remontu ale na razie stoi bo czeka na swoja kolej:-) na razie mieszkam z rodzicami a wiadomo jak sie mieszka z rodzicami:sorry2: ale najwazniejsze jest to zebym miala dzidzie i nic innego sie dla mnie nie liczy -no moze troszke maż hihi ;-)(zart) a dzisiaj to mam zamiar utopic moje smutki:-):-):-)

no my już od kilku dni zapijamy sobie kolację winkiem.
Będzie dobrze. Tylu osobom się udaje, to i nam się uda.

tak i tego sie trzymajmy:-):-):-) musi w koncu kiedys musi, popatrz na bunke drugi raz podeszła i jej sie udało może nam tez za drugim razem sie uda, a przepraszam my dzieki ziołka naturalnie zajdziemy:-):-):-):-)

reklama
gratulacje dla zafasolkowanych i duzo sily i walki dla dziewczyn, ktorym sie tym razem nie poszczescilo

caly czas was podczytuje i trzymam &&&&

Do góry