Bo to chyba mało możliwe żeby to byla hiperka com bo tak dziwnie naprawdę mnie boli aż sie bojęMożesz sróbować paracetamol np apap - jest bezpieczny. Nospa raczej działa rozkurczowo i na macicę ok ale czy na jajniki też to już nie wiem. Ale coś mi się wydaje, że to nie o punkcji tylko to jakiś znak...znaczek całkiem dobry
reklama
Nina001
Fanka BB :)
Kochana, masz w sobie poklady pozytywnej energii!!! Zdecydowanie wiecej niz ja!Super podejście Też bym chciała umieć tak wyluzować Trzymam kciuki!!!!!!
dżoasia
Łyknij ten paracetamol i odpoczywaj. Myślę, że przejdzie niedługo. Jeśli się naprawdę niepokoisz to umów się na wizytę, niech lekarz zrobi ci usg, będziesz wiedziała czy wszystko okBo to chyba mało możliwe żeby to byla hiperka com bo tak dziwnie naprawdę mnie boli aż sie boję
dżoasia
Coś ostatnio mi się ta energia wyczerpała, zawsze po @ miałam jakieś takie zajebiste nastawienie a teraz im bliżej crio tym gorzej z moją psychiką, ale lekarz obiecał mi dać po transferze relanium to może jak się wyśpię to będzie lepiej Ale mną w ogóle się nie przejmuj, teraz Ty jesteś najważniejszaKochana, masz w sobie poklady pozytywnej energii!!! Zdecydowanie wiecej niz ja!
dziękuje za słowa otuchyFacet jak facet, my wiemy że raczej już beta nie drgnie ,a on zły że nie wytrzym alas do ustalonego terminu...
Ale musicie walczyć dalej [emoji4]jest o co!!!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Konstancja27
No właśnie ja 3 lata temu miałam zawyżone TSH mniej więcej ponad 6 dostałam euthyrox i po 1,5 roku ładnie spadło więc został odstawiony.W styczniu przed całą prodecudra robiłam TSH i było 1,16 więc nie wiem dlaczego teraz to aż tak wzrosło.A najgorsze jest to że moja endokrynolog z kliniki która mi teraz zleciła to TSH przyjąć mnie może dopiero 25 sierpnia czyli dzień po wizycie u ginekologa.Nie wiem co mam robić bo nie chce dzidziolowi zadzkodzic w żaden sposób:/i nawet nie mam euthyroxu żeby zacząć brać:/
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum
Czyli nie bierzesz regularnie Euthyroxu ? Może zadzwoń do Pani endokrynolog lub swojej ginekolog i zapytaj co robić. A tabletki powinien Ci przepisać Twój lekarz rodzinny. Mi kiedyś przepisala
misis188
Jakie będziesz mieć teraz leki kochana? Najbardziej mnie interesuje ten immunologiczny. Ja teraz przy transferze będę mieć podany atosibanNajlepiej zapytaj lekarza jaki ma teraz pomysł, przyciśnij go o jakieś dodatkowe badania lub leki typu relanium itp po następnym transferze... Mi po pierwszej nieudanej próbie zlecił kilka badań i mimo, że wyniki wyszły ok to teraz do crio dołoży kilka leków, w tym jeden immunologiczny, żeby organizm nie odrzucił zarodków.
Twój mąż miał duże nadzieje i nagle w momencie świat zawalił mu się tak samo jak tobie... Faceci czasem zamiast okazywać swoje emocje przez złość powinni umieć płakać razem z nami... Mój też nie umie płakać ale za to stara się mnie pocieszać i przytulać jak już przychodzi załamka... Trzymaj się jakoś :*
Gratulacje!!!! A pamiętam że betowalysmy razem!!!! Wow udało się!!!Hej ja mam wynik 145[emoji33] bylam u lekarza kazał dbac o siebie i zrobić hcg w piątek i poniedziałek to wszystko będzie jasne. Ale jaja tyle iui(6 razy) dwa inf a tu naturalnym sposobem coś zatrybiło. No nic teraz czekam do piątku.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dżoasia
accofil - już Ci pisałam, ale tyle nas tu, że pewno Ci umknęło Też zapytam lekarza o ten atosiban ale nie wiem czy w macierzyństwie go w ogóle stosują... A miałaś jakieś badania np kurczliwości macicy, że Ci go teraz podadzą?Jakie będziesz mieć teraz leki kochana? Najbardziej mnie interesuje ten immunologiczny. Ja teraz przy transferze będę mieć podany atosiban
reklama
misis188
A no tak Nie miałam żadnych badań ale zapytałam lekarza o ten atosiban i powiedział że możemy spróbować i powiedział że skurcze macicy wcale nie muszą być bolesne. Co do twojego leku to pytałam w sobotę immunologa i powiedział że acofil podaje się jak są złe KIRy. A co do atosibanu to ja z forum się dowiedziałam że u mnie coś takiego jest więc tam pytaj smiało. A zapytaj lekarza o intralipid może.accofil - już Ci pisałam, ale tyle nas tu, że pewno Ci umknęło Też zapytam lekarza o ten atosiban ale nie wiem czy w macierzyństwie go w ogóle stosują... A miałaś jakieś badania np kurczliwości macicy, że Ci go teraz podadzą?
Podziel się: