reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

miska - czekam z niecierpliwością na wieści od ciebie, kciuki trzymam (troszkę ciężko pisać z zaciśniętymi ;-)), jak będziesz mieć wyniki daj znać od razu

reklama
Dziewczyny jestem w szoku mam wyniki bety dzisiaj jest 56,6, czy myślicie,że już mogę się powolutku cieszyć?jeszcze w poniedziałek było 0,6,więc nie wierzę!!!

Dziewczyny jestem w szoku mam wyniki bety dzisiaj jest 56,6, czy myślicie,że już mogę się powolutku cieszyć?jeszcze w poniedziałek było 0,6,więc nie wierzę!!!
Pewnie,że możesz:-D
Ja w 8dpt miałam 42,A Ty masz w 6 dpt większą niż moja:tak:
Może tam blizniaczki się szykują:-):-):-):-)
Juz Ci gratuluję:tak::tak::tak:

Gieniek- No peewnie, ze tak:-) Widzisz mówiłam , ze będzie dobrze i takie miałam przeczucie. Gratuluje! Mialas podane 2 zarodki??? Ja miałam w 11dpt bete 108 spodziewam sie bliźniaków :) jutro mam USG po miesiącu przerwy i modlę sie, żeby oba bąbelki miały sie dobrze ...

Bunka33 i Lola216 czekam jeszcze na telefon od lekarza, na razie sprawdziłam sobie wyniki online. Ja cały czas nie wierzę i nie uwierzę dopóki nie zobaczę na USG, miałam podane moje dwa jedyne zarodki klasy 3BB i 1BB. Po pobraniu krwi poszłam do kościoła Św. Krzyża i modliłam się do Św. Tadeusza Judy o cud, bo on jest patronem od beznadziejnych przypadków-już raz pomógł mojej rodzinie, podczas modlitwy spłakałam się jak bóbr:tak:, jeśli to wszystko prawda to Panie Boże chroń nasze maleństwo,żeby z nami zostało!!

gienek gratulacje super beta:-)
ja dziewczyny niestety nie bede miała dziasiaj wyniku bo labolatorium w ciula mnie zrobiło, bo miałam miec wyniki na necie po południu wyniku nie ma, laboratorium juz zamkniete i musze czekac do piatku, a zła jestem az sie popłakałam z nerwów:wściekła/y:

Ja miałam w 11dpt bete 108 spodziewam sie bliźniaków :) jutro mam USG po miesiącu przerwy i modlę sie, żeby oba bąbelki miały sie dobrze ...
Och blizniaki:laugh2::laugh2::laugh2:
Gieniek A jeszcze się okaże,że blizniaki będziesz miała;-)
Miska126 No to Cię w bambuko zrobili:angry:Musisz uzbroić się w cierpliwośc:tak:

reklama
Gieniek - serdeczne gratulacje!!!

A ja kurczę chyba pojadę w końcu się wymoczyć się w Gangesie, bo Bozia mnie jakoś nie słucha.

Miska - mnie zrobili tak samo. podjechałam przed chwilą do szpitala i będę miała wyniki za godzinę - ale nie wierzę w rogate aniołki. Dziś już musiałam wesprzeć przemysł podpaskowy. Nie mam jeszcze @ - ale boli mnie brzuch i już normalnie krew leci. Boli mnie do tego jajnik jak cholera i nie wiem, czy przypadkiem nie przyjdzie mi pojechać na dyżur do szpitala.

Do góry