reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No to zrozumiale ze musiałaś działać skoro czas cie naglił. Ja podchodziłam w Dundee, ogólnie fajnie i zadowolona jestem tylko mnie się wydaje ze mało badan robią. Na początku zanim to wszystko się zaczęło to pani doktor powiedziała ze nadal mamy spore szanse na normalne poczęcie a w klinice od razu ze in vitro. no a ja tam jechałam z nastawieniem ze emkowi przykręca śrubkę i będzie działał ;-) Lekarka powiedziała ze z facetami nie tak łatwo, mnie sprawdzili tylko drożność jajowodów i tyle. Później wizyta po pol roku i zaczęliśmy pomału stymulacje. Rok po pierwszej wizycie byłam po pobraniu. Ale badan typu rezrwa jajnikowa nie miałam robionych albo nic o tym nie wiem.

reklama
czesc dziewczyny, krewka oddana wyniki kolo 16-17, dzis znowu zrobilam test i juz ta druga kreska nie byla tak ciemna jak wczoraj wogole dzisiaj do byl cien wiec.... ehhh zobaczymy co wyjdzie

Miska126 Jeszcze nic straconego,głowa do góry.A testy to tylko testy
Ja robiąc testy też tak miałam,że były ciemniejsze i jaśniejsze i wszystkie tej samej firmy,ale tez polega to na tym,że jak miałaś zastrzyk to test mógł to pokazywać,a teraz zanika i zostaje sama ciąża,która na tym etapie nie pokazuje ciemnej kreski;-)
Ale nagrezmoliłam chyba dośc zrozumiale:-D

Miska - a może po prostu dziś byłaś bardziej wysiusiana niż wczoraj. Może wczoraj było mniej wody i HCG lepiej łapało e teście.
Ja też zrobiłam dziś badanie, bo tak miałam napisane w przykazie lekarsim - ale już nie widzę szans na pozyt. wynik, zrobiłam więc za jednym pobraniem TSH, prolaktynę i przeciwciała.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za testujące.

Miśka- trzymam mocnooooo kciuki!!!!!!&&&&&&

Bunka- gratuluję ślicznie rosnącej betki:-),

Agavva- gratulację 7!!!!Oby tak dalej!!!!

Zaglądam i zastanawiam się czy sa jakieś wieści już od miski??
Miska1974 A czemu nie widzisz szans??Odebralaś już wynik bety??

reklama
Do góry