gosia321
Fanka BB :)
Ooo tak to czeste przeoczenie ginekologow niestetyBędę go pytać na wizycie.
Dzięki dziewczyny. Będę już wiedziała ze mam nie wychodzić bez recepty dla m.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo tak to czeste przeoczenie ginekologow niestetyBędę go pytać na wizycie.
Dzięki dziewczyny. Będę już wiedziała ze mam nie wychodzić bez recepty dla m.
dzięki Kochana, słyszałam że on tylko ciezkie przypadki.. oki a wizyta u niego droższa , tak? to ile kosztuje?Żadnej absolutnie weryfikacji nie bylo.. nie wiem skąd te opinie.
Ja chyba ich nie czytalam, wiec nawet sie nad tym nie zastanawialam, czy jestem wystarczajaco wyjatkowym przypadkiem dla niego po prostu na rejestracji powiedzialam, ze chce sie zapisac na pierwsza wizyte i kiedy Zamora ma termin - mial za 2 mieisace chyba. to podziekowalam. kiedy ma Wojewodzki - jakos podobnie. to podziekowalam. a w takim razie Lewandowski? przelaczyla mnie babka do jakies "specjalnej" babki ktora rejestruje do Lewego (jakas jego asystentka, pielegniarka, czy polozna..). powiedziala, ze dr przyjmuje na pierwsza wizyte w okolicach 21dc wiec mam zadzwonic w 1dc i sie umowic. To pytam, czy bedzie mial tak szybko termin, odpowiedziala, ze oczywiscie.
Zadzwonilam za 2 dni, jak przyszla @ i sie umowilam na 21dc. i tyle.
Pod tym wzgledem ze organizm jest wypoczety nie tak jak przy swiezym transferze to jest prawda ze moze byc wieksza skutecznosc. Lekarz skupia sie na przygotowaniu endometrium a nie na dawkach lekow do stymulacjiWlasnie mnie lekarz mowil ze.przy krio jest nawet lepiej bo organizm odpoczywa i u mnie sie sprawdzilo. Nie nastawiaj sie negatywnie, ok?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo jedziesz do Ewelinki nie skojarzylam ze mieszkalas w jej miejscowosci superAkurat wracam do wawy, pozniej bede.pojedyncze dni.w.domu. tak jak pisalam.po polowoe miesiąca bede na dluzej. Odezwe sie wtedy, ok?
Przykro mi kochana tule mocno :*Cześć dziewczyny. Odebrałam dzisiaj drugi wynik HCG. Niestety beta spadła. Nie udało sie. To nasz pierwszy transfer - mam nadzieje ze kolejny bedzie lepszy. Duzo sie dzieki wam dowiedziałam.
Madzia ja mysle ze twoja ciaza daje tacie sile zeby zyc dalej zeby zobaczyc wnuczkeDzis kladlam mu reke na brzuchu i widzialam jak placze, do niego chyba tez dociera, ze noze dziecka nie zobaczyc...
Tak dobrze pamiętasz [emoji6]jutro mam wizytę to zobaczę co na to lekarka .A dobrze pamietam ze masz mutacje mthfr i bierzesz clexan? Jesli tak to dedimery z tego co kojarze wedlug ich poziomu reguluje sie dawke clexanu. Ale moge sie mylic skontaktuj sie z lekarzem
Jesli gin nic ci nie przepisze to wtedy do rodzinnego idz po recepte na unidox a najlepiej wez swoj antybiogram i rodzinny nie powinien robic problemow z wypisaniem odpowiedniego antybiotyku dla emkaWłaśnie nie, żaden lekarz tego nawet nie zasugerował.. teraz zapytam o to czy M nie powinien tez czegoś brać..