Justyna3007
Fanka BB :)
Samych dobrych wiadomości@Ilona 88 - udanej wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Samych dobrych wiadomości@Ilona 88 - udanej wizyty
Gosiu cenna rada[emoji10] tylko że ja mialam biorstwo komorki i nie bylam stymulowana wiec hiperka odpada.Mierz obwody to moze byc hiperka ciazowy brzuszek pojawia sie troszke pozniej. Pij duzo wody i jedz duzo bialka
@bertha mam taki problem jak Ty albo i większy bo męczę się z bakteriami w ciąży... czy Ty masz w posiewie z pochwy te bakterie? Jeśli tak to zapytaj swojego gin o kwas borny. To są robione za zamówienie tanie globulki które zakwaszaja środowisko i zmniejszają rozwoj bakterii dzięki temu
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
ups.. ale jak skuteczny to warto.. w sumie człowiek tyle juz wydał.. chociaz mam nadzieje ze 3 podejscie bedzie szczesliwe i ostatnie i nie bede się do niego wybieracTak, więcej - 400zl.
Gratulacje! Na pewno się uda!Lekarz dzwonił moje dzieci mają się super pięknie sie rozwijają cała 3 i w czwartek transfer blastocysty jestem taka szczęśliwa