reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie nie, żaden lekarz tego nawet nie zasugerował.. teraz zapytam o to czy M nie powinien tez czegoś brać..

Jak ja miałam bakterie to ginekolog nawet bez zastanowienia wypisała dwie recepty.
Zapytaj. Tak można w nieskończoność się leczyć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny może mi podpowecie zrobiła dla siebie badania tsh i ft4 i wysZło tsh 2.45 bardzo zawsze miałam ponizej 1 dzis jest 25 dc cyklu podczas brania gonapeptyl czy to ma jakiś wpływ ? Cały czas miałam dobry tsh podczas brania eutyhrox .. potem lekarz mi zmienił na novothyral minęło dobrE pol roku i taki wynik... nie wiem co mam zrobić czy znów wrócić do euthroxu ... czy d ac znać lekarzowi tylko zrobiłam to na własną rękę nie chce żeby krzywo patrzal czy powtórzyć za parę dni ??
Do zbicia w okolice 1

Dziewczyny , badałaście może poziom D-dimerów? Ja mam podwyzszony
1502111136-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A dobrze pamietam ze masz mutacje mthfr i bierzesz clexan? Jesli tak to dedimery z tego co kojarze wedlug ich poziomu reguluje sie dawke clexanu. Ale moge sie mylic skontaktuj sie z lekarzem

Bertha, przerabialam taka indeksie. Ginekolog bezwzględnie kazał nam obu brać antybiotyk bo jeśli to bakteria, to nawet jeśli mąż nie ma objawów to jest może cię znowu zainfekować...a co na to twój lekarz??

Będę go pytać na wizycie.

Dzięki dziewczyny. Będę już wiedziała ze mam nie wychodzić bez recepty dla m.

Cześć dziewczyny, niestety zrobiła mi się torbiel na lewym jajniku i wszystko potrwa dłużej, czekamy aż się wchłonie. Jestem wściekła , rozżalona i cały czas rycze. Czy przyjmując gonapeptylu przy tej torbieli mogę napić się wina?
Usszz kur... zawsze cos sie musi przyplatac :(
Winko mozesz do konca stymulacji po 1 lampce czerwonego wytrawnego ewentualnie polwytrawnego dziala super na endo

Odebrałam wyniki z wymazu... znowu bakteria [emoji24][emoji22][emoji26] 2 tygodnie temu skończyłam antybiotyk..... kolejny antybiotyk mnie czeka i kolejny miesiąc w plecy... czyli za miesiąc powtórka wymazu, JEŚLI będzie ok to biopsja endometrium i czekanie na wynik histochemiczny... czyli jeszcze minimum 2 miesiące... nigdy nie podejdę do tego drugiego podejścia... [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Masz sie z tymi bakteriami lekarz cos mowil od czego to moze byc tak w kolko antybiotyk za antybiotykiem. Masz juz pewnie tez zaburzona flore od samych antybiotykow bierz leki oslonowe do tego duzo jogurtow i kefirow.
I glowa do gory doczekasz sie a czekanie bedzie odplacone piekna ciaza :*

reklama
Staramy sie byc jak najwięcej... ja w polowie miesiaca bede wiecej w domu, a pod koniec calkiem.sie tam.przeprowadzam az do listopada. Bede migla mame.wozic do taty nawet.codziennie jesli bedzie trzeba...

Ciezko jest... musimy przygotowac sie nawet na najgorsza opcje... ale tak mi zle, tak bardzo chcial wnuki... a tu nawet jak mu sie uda dotrwac do grudnia to nie wiem czy bedzie w stanie dziecko potrzymac na rekach...

Historia kolem.sie toczy... mama swojego ojca chowala 7ego, a ja zaraz po polnocy 8ego sie urodzilam... mam nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana historia sie zmienia nie mysl tak ze sie powtorzy. Wiem ze jest ciezko tym bardziej ze jestes w ciazy i dzieki hormonom przezywasz to 2 razy bardziej. Badz z tata blisko jak najczesciej to teraz dla niego najwazniejsze. A powiedz mi jest przytomny i kontaktowy? Czy w hospicjum jest ze wzgledu na zywienie? Kochana duzo sily :* powtarzaj tacie ze juz niedlugo przytuli swoja wnuczke

Do góry