reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O matko ja też miałam zrobić sikanca na pamiątkę a tu 17 tydzień i się jeszcze nie zabrałam [emoji23] ale test leży

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja zrobiłam na drugi dzień po becie... To taka wtedy blada kreska wyszła ze szok!!!! A betę dzień wcześniej miałam 220

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Hej dziewczyny czytam co piszecie codziennie ale narazie nie mam co się udzielać ale jak zawsze mam pytania bo jak to mój mąż mówi napisz do tych swoich bratnich duszyczek hahaaaa:) więc tak czy jak przyjmuje Femibion to oddzielnie mam też brać kwas foliowy i Wit d3? 10 sierpnia zaczynam zastrzyki :)))))) i pytanie 12 mam wesele czy mogę wypić trochę % czy zostać kierowcą mojego mężusia ?:)))

Wszystkim którym się udało gratuluję ż całego serduszka :)))))

Hej dziewczyny czytam co piszecie codziennie ale narazie nie mam co się udzielać ale jak zawsze mam pytania bo jak to mój mąż mówi napisz do tych swoich bratnich duszyczek hahaaaa:) więc tak czy jak przyjmuje Femibion to oddzielnie mam też brać kwas foliowy i Wit d3? 10 sierpnia zaczynam zastrzyki :)))))) i pytanie 12 mam wesele czy mogę wypić trochę % czy zostać kierowcą mojego mężusia ?:)))

Ja tylko femibion przyjmowałam.
Myślę, że nie ma problemu żeby troszkę się napić :) sama podczas stymulacji troszkę % wypiłam ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

W Femibionie nie ma wit d wg mojej dr wiec musisz brać.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Ja nie piłam w czasie stymulacji. A brałam femibion i kwas Foliowy i vit d3.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczyny jestem w połowie drugiej paczki antyków... I tak mnie zaczęły boleć jajniki zwłaszcza lewy że ciężko jest mi wytrzymać... Rwą, ciągną, kłóją....
To normalne? Tak ma być??
Mnie po antykach tez zaczely bolec ale bol byl lekki, jak konsultowalam z dr to powiedziala ze to normalne. Moze skonsultuj z lekarzem jesli twoj bol jest niepokojacy i silny.

Do góry