reklama
natalix0
Fanka BB :)
Mój lekarz mówił, że podczas stymulacji można normalnie pić. ..byle "nie do odcięcia "☺ Więc pij póki możesz. ...Hej dziewczyny czytam co piszecie codziennie ale narazie nie mam co się udzielać ale jak zawsze mam pytania bo jak to mój mąż mówi napisz do tych swoich bratnich duszyczek hahaaaa więc tak czy jak przyjmuje Femibion to oddzielnie mam też brać kwas foliowy i Wit d3? 10 sierpnia zaczynam zastrzyki ))))) i pytanie 12 mam wesele czy mogę wypić trochę % czy zostać kierowcą mojego mężusia ?))
Wszystkim którym się udało gratuluję ż całego serduszka ))))
Ilona 88
To zrób teraz, będziesz miała porządne dwie krechy na pamiątkę [emoji6]O matko ja też miałam zrobić sikanca na pamiątkę a tu 17 tydzień i się jeszcze nie zabrałam [emoji23] ale test leży
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
annemarie
Kredko,Oj kochana no szukam co moze powodowac moje bole w podbrzuszu. Co prawda bol troche zelzal i nie jest jakos mega silny ale jest. Doraznie pomaga panadol ale nie biore wiecej niz 2 dziennie i nospy tez nie chce przekraczac limitow. Wczoraj mocno czulam prawy jajnik ale ogolnie kluje mnie w roznych miejscach i to klucie ciagniecie szczypanie bo nie wiem nawet jak okreslic to. Do tego przez kilka dni mialam plamienia takie kawa z mlekiem i chwilowo ono ustalo ale stres jest caly czas. Nie wiem co moge zobaczyc jutro na usg bo to bedzie 17dpt ale nam nadzieje ze jak cos jest zle to jutro to wyjdzie.
A jak sytuacja u Ciebie? Nawet nie wiesz jak Ci mocno kibicuje
estradiol powoduje lepsze ukrwienie macicy,rozszerzaja sie mocniej naczynia krwionosne i masz takie odczucie jakbys zaraz okres miala dostac,to winowajca .Plamienie kawy z mlekiem to albo slaby progesteron,albo stary krwiak.Klucie,ciagniecie to atrakcje na kolejne miesiace spowodowane rozciaganiem sie wiezadel i macicy ktora zmienia gabaryty.Ciaza to rewolucja i trzeba sie przygotowac na rozne atrakcje i nie wpadac od razu w panike.Dopoki nie leci zywa krew,brala bym to na spokojnie,aczkolwiek zywa krew moze byc tak samo oczyszczajacym sie duzym krwiakiem.Dopoki na usg jest ok i reszta badan tez,to reszta sie nie stresuj,ot uroki ciazy
kredka82
Progesteron mam ok. Plamienia (odpukac) przeszly wiec mogly byc zastepca @. Bol dzis raz byl raz nie. Mialam wrazenie ze bolala mnie rowniez kolka po prawej ale juz z tych kluc to sama nie wiem co jest co i co czuje.Kredko,
estradiol powoduje lepsze ukrwienie macicy,rozszerzaja sie mocniej naczynia krwionosne i masz takie odczucie jakbys zaraz okres miala dostac,to winowajca .Plamienie kawy z mlekiem to albo slaby progesteron,albo stary krwiak.Klucie,ciagniecie to atrakcje na kolejne miesiace spowodowane rozciaganiem sie wiezadel i macicy ktora zmienia gabaryty.Ciaza to rewolucja i trzeba sie przygotowac na rozne atrakcje i nie wpadac od razu w panike.Dopoki nie leci zywa krew,brala bym to na spokojnie,aczkolwiek zywa krew moze byc tak samo oczyszczajacym sie duzym krwiakiem.Dopoki na usg jest ok i reszta badan tez,to reszta sie nie stresuj,ot uroki ciazy
Jutro na szczescie wizyta
Napisz co u Ciebie? [emoji11][emoji11][emoji11]
annemarie
szukaja nam dawczyni,od wrzesnia bedZiemy sie synchronizowac,w listopadzie transfer.Progesteron mam ok. Plamienia (odpukac) przeszly wiec mogly byc zastepca @. Bol dzis raz byl raz nie. Mialam wrazenie ze bolala mnie rowniez kolka po prawej ale juz z tych kluc to sama nie wiem co jest co i co czuje.
Jutro na szczescie wizyta
Napisz co u Ciebie? [emoji11][emoji11][emoji11]
kredka82
Juz zaciskam kciuki za Was[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]szukaja nam dawczyni,od wrzesnia bedZiemy sie synchronizowac,w listopadzie transfer.
Konstancja27
Daj znać koniecznie i idź już spać żebyś się wyspała, musisz być rano wypoczeta i pozytywnie nastawiona Trzymamy kciuki!Powinnam już spać bo rano wstaje o 5 bo o 7:30 mam byc już na izbie przyjęć Ale problem jest taki ,ze się spać nie chce wyjątkowo jakaś spokojna jestem wiem ,ze będzie dobrze o 9 punkcja dam znać ile pobrali; )
reklama
adunnnia90
Super [emoji4] [emoji4]Też mam dwa lata starań i teraz skaczę do sufitu Już mam wynik 3.bety 539,9
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: