reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zostaje na obserwacji dalej mocz do poprawy mam CRP ujemny czyli nic żadna infekcja sie nie wdala morfologia chyba dobra ale czemu to krwawienie to nie wiem leki nam brać tak jak dalej biorę
czarnu1a dobrze ze jestes pod obserwacja, wierze ze bedzie dobrze. Maluszek dzielny serduszko bije wiec musi byc z tobą. Trzymam za was kciuki [emoji10] [emoji110]

No właśnie takie to głupie,ale jak się tyle czeka to chce się zobaczyć te dwie upragnione kreski:).A ty jak kochana?ostatnim razem obie betowalysmy i obie bez rezultatów.Kiedy kolejne podejście .Bo tyle tu nas że wszystko mi się już miesza [emoji4]

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko, dla satysfakcji to jak najbardziej :-) A już się bałam że dalej nie możesz uwierzyć że jesteś w ciąży :-) Dla mnie dwie kreski to było cos tak niespotykanego że caly dzien na niego patrzylam: bałam się że to sen :-) :) A uwierzylam dopiero po badaniu z krwi :happy:

Dziewczyny jestem w połowie drugiej paczki antyków... I tak mnie zaczęły boleć jajniki zwłaszcza lewy że ciężko jest mi wytrzymać... Rwą, ciągną, kłóją....
To normalne? Tak ma być??

reklama
Do góry