reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Powinnam już spać bo rano wstaje o 5 bo o 7:30 mam byc już na izbie przyjęć Ale problem jest taki ,ze się spać nie chce wyjątkowo jakaś spokojna jestem wiem ,ze będzie dobrze o 9 punkcja dam znać ile pobrali; )
Jutro się wyspisz w czasie punkcji i po
Jestem pozytywnie nastawiona bardzo spokojnie do tego podchodzę; )Daj znać koniecznie i idź już spać żebyś się wyspała, musisz być rano wypoczeta i pozytywnie nastawiona Trzymamy kciuki!
Hehe też to mówię M ze ja to sie wyspie a on będzie siedział; ) i czekalJutro się wyspisz w czasie punkcji i po
adunnnia90
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej dziewczynki dziś przytuliłam 2 maluszki mam nadzieję że zechcą ze mną zostać
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Doris30:-)
Dziewczyny która z was miała 3dawki zaszczykow na wyciszenie? Ja już dziś myślałam że zaczniemy hormony a tu ciach dziś pierwszy zaszczyk a potem jeszcze Dwa . Może początkiem października zacznę hormony. A ja już bym chciała no cóż dalej zostało mi tylko czekanie.
Ja mialam jeden i dwa miesiące antykiDziewczyny która z was miała 3dawki zaszczykow na wyciszenie? Ja już dziś myślałam że zaczniemy hormony a tu ciach dziś pierwszy zaszczyk a potem jeszcze Dwa . Może początkiem października zacznę hormony. A ja już bym chciała no cóż dalej zostało mi tylko czekanie.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
kredka82
Podnosze temat[emoji6]Dziewczyny jutro o 10 rano mam wizyte.
Czy mam dzis i jutro rano normalnie brac progesteron dopochwowo czy wypic?
Na noc wzielam dopochwowo a rano chyba wypije ale moze ktores doradzi? Poza tym mimo brania lacibios femina wczoraj wieczorem.poczulam swedzenie i sie utrzymuje... powiem dzis lekarzowi ale nie wiem co moge brac na to?
reklama
Ktora z dziewczyn tu na forum miala plemienia we wczesnej ciąży bo nie pamiętam a chciałam się zapytać czy do konca ciąży tak miala czy do jakiegoś okresu i dochodzily bole podbrzusza.U mnie dzis znowu pojawiły się plemienia z krwią powiedziałam pielegniarce ta lekarzowi ale mam brać duphaston i moje leki bo to co dają mi w szpitalu to musza wystrczyc i innych juz nie dadzą a jak poprosiłam o zrobienie USG czy jest wszystko ok czy serduszko bije to nie ma potrzeby bo to plamienie jest nie groźne.Nosz kur** skąd on wie co tam w środku mi sie dzieje od poniedzialku 3 raz niby bylo ok caly czas ale powiedziałam juz z tonem co mysle i ze ma napisać mi ze jest wszystko OK bez zrobienia USG to powiedzial ze jak plemienia ustaną to Ew zrobia ale nie robi sie często bo to szkodzi,i co leze od czwartku w szpitalu i 1 dzien bez plamienia to w domu tak mi nie leciało często jak tu.Jeszcze pielegniarka mowi żebym pokazala jej ch**pokazałam jej zmieniona podpask ona mówi ze to nie świeże juz a ja mowie jak nie świeże jak ja wiem lepiej czy bylo świeże.Zobaczymy znowu na wizycie jak przyjdą inni teraz ale pielegniarka powiedziała ze mam mówić i truć i tak zrobię.Sorki ale musiałam sie rozpisać
Podziel się: