reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobiłam sikanca,ale straszny bladzioch niby od 10 już lapie,a tu ledwo widoczna....i tak płacze co chwila że szczęścia wierzę,że w końcu się udało
1501852188-aaaaaa.jpeg

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję kochana;) no teraz to już tylko się cieszyć :);)

Gratulacje DziewcZyny.... bylam na parę dni nad jeziorem a tam zasięg słaby byl.....
Dziewczyny zaczęłam dziś trzecią i mam nadzieję ostatniąm dziś procedurę do ivf. Antyki jakie biorę to Gonapeptyl. Któraś z Was też dziś może zaczęła? :)

Ja właśnie dzisiaj skończyłam brać antyki i jestem w trakcie brania gonapeptyl... od 14.08 bed e miał prawidłową symulację myślę że pod koniec sierpnia jak wszystko dobrze pójdzie transfer...

dla satysfakcji, żeby pokazać mu kto ostatecznie zwyciężył :D:D:D
No właśnie takie to głupie,ale jak się tyle czeka to chce się zobaczyć te dwie upragnione kreski:).A ty jak kochana?ostatnim razem obie betowalysmy i obie bez rezultatów.Kiedy kolejne podejście .Bo tyle tu nas że wszystko mi się już miesza [emoji4]

Napisałam do niej;)
Do kliniki zapisana jestem na 28 sierpnia:) zobaczymy... Dziś byłam u endokrynologa...nie wytrzymałam, naprawdę coraz gorzej się czułam...poszłam do innej niż planowałam..cóż, Thyrozol ale w małych dawkach selen,i mam czekać na wizytę w klinice...podobno wystarczy kilka miesięcy tylko podleczyć żeby podejście do in vitro....zobaczymy.

Zrobiłam sikanca,ale straszny bladzioch niby od 10 już lapie,a tu ledwo widoczna....i tak płacze co chwila że szczęścia wierzę,że w końcu się udało
1501852188-aaaaaa.jpeg

Gratuluje [emoji4] teraz piekne przyrosty niech beda[emoji110] Ja robilam sikanca przy becie prawie 51 i cien cienia wyszedl a czuly tez byl. Super widziec na forum kolejne szczescie oby każdej sie udalo[emoji4]

reklama
Napisałam do niej;)
Do kliniki zapisana jestem na 28 sierpnia:) zobaczymy... Dziś byłam u endokrynologa...nie wytrzymałam, naprawdę coraz gorzej się czułam...poszłam do innej niż planowałam..cóż, Thyrozol ale w małych dawkach selen,i mam czekać na wizytę w klinice...podobno wystarczy kilka miesięcy tylko podleczyć żeby podejście do in vitro....zobaczymy.
I na którą klinikę się zdecydowałaś!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry