reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobiłam sikanca,ale straszny bladzioch niby od 10 już lapie,a tu ledwo widoczna....i tak płacze co chwila że szczęścia wierzę,że w końcu się udało
1501852188-aaaaaa.jpeg

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję kochana;) no teraz to już tylko się cieszyć :);)

Gratulacje DziewcZyny.... bylam na parę dni nad jeziorem a tam zasięg słaby byl.....
Dziewczyny zaczęłam dziś trzecią i mam nadzieję ostatniąm dziś procedurę do ivf. Antyki jakie biorę to Gonapeptyl. Któraś z Was też dziś może zaczęła? :)

Ja właśnie dzisiaj skończyłam brać antyki i jestem w trakcie brania gonapeptyl... od 14.08 bed e miał prawidłową symulację myślę że pod koniec sierpnia jak wszystko dobrze pójdzie transfer...

dla satysfakcji, żeby pokazać mu kto ostatecznie zwyciężył :D:D:D
No właśnie takie to głupie,ale jak się tyle czeka to chce się zobaczyć te dwie upragnione kreski:).A ty jak kochana?ostatnim razem obie betowalysmy i obie bez rezultatów.Kiedy kolejne podejście .Bo tyle tu nas że wszystko mi się już miesza [emoji4]

Napisałam do niej;)
Do kliniki zapisana jestem na 28 sierpnia:) zobaczymy... Dziś byłam u endokrynologa...nie wytrzymałam, naprawdę coraz gorzej się czułam...poszłam do innej niż planowałam..cóż, Thyrozol ale w małych dawkach selen,i mam czekać na wizytę w klinice...podobno wystarczy kilka miesięcy tylko podleczyć żeby podejście do in vitro....zobaczymy.

Zrobiłam sikanca,ale straszny bladzioch niby od 10 już lapie,a tu ledwo widoczna....i tak płacze co chwila że szczęścia wierzę,że w końcu się udało
1501852188-aaaaaa.jpeg

Gratuluje [emoji4] teraz piekne przyrosty niech beda[emoji110] Ja robilam sikanca przy becie prawie 51 i cien cienia wyszedl a czuly tez byl. Super widziec na forum kolejne szczescie oby każdej sie udalo[emoji4]

reklama
Napisałam do niej;)
Do kliniki zapisana jestem na 28 sierpnia:) zobaczymy... Dziś byłam u endokrynologa...nie wytrzymałam, naprawdę coraz gorzej się czułam...poszłam do innej niż planowałam..cóż, Thyrozol ale w małych dawkach selen,i mam czekać na wizytę w klinice...podobno wystarczy kilka miesięcy tylko podleczyć żeby podejście do in vitro....zobaczymy.
I na którą klinikę się zdecydowałaś!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry