oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Dziękuję [emoji9]Oczekujaca gratulacje[emoji11][emoji11][emoji11]
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję [emoji9]Oczekujaca gratulacje[emoji11][emoji11][emoji11]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]by teraz było wszystko dobrze [emoji5]gratuluję pozytywnych bet i życzę dużo spokoju mamom plamiącym. Niestety niekiedy już taka nasza uroda. W obu ciążach plamiłam i niby wszystko było ok. Więc i u Was dziewczyny będzie dobrze Dopisałam się do kalendarza bo tak już powoli przychodzi czas na to żeby się udzielać. A tak w ogóle to jest tu ktoś kto robił badanie genetyczne zarodków?
Ehh musi już być. Teraz zbadamy zarodki przed podaniem. Byleby było co zbadać.Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]by teraz było wszystko dobrze [emoji5]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co kojarzę to chyba nawet na ulotce jest tak napisane, że może być tylko plamienie, które należy uznać za @Dziewczyny czy przy gonapeptylu miała któraś z was tak, ze niby ten okres był ale bardzo słaby? Bo powiem szczerze, ze ja zawsze mam bardzo obfite krwawienie a teraz wczoraj poplamiona, dzisiaj jak narazie to samo co jest niewspółmierne z bólem jaki mi towarzyszy.
Ja stymulację mam od maja za sobą ale dziś 22dc i w następnym crio więc myślę, że mamy troche "podobny" etap Tzn mniej więcej w tym samym czasie będziemy miały transfer Trzymam kciuki za Wasze powodzenie tym razem!!!Dziewczyny zaczęłam dziś trzecią i mam nadzieję ostatniąm dziś procedurę do ivf. Antyki jakie biorę to Gonapeptyl. Któraś z Was też dziś może zaczęła?
Zrobiłam sikanca,ale straszny bladzioch niby od 10 już lapie,a tu ledwo widoczna....i tak płacze co chwila że szczęścia wierzę,że w końcu się udało
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
dla satysfakcji, żeby pokazać mu kto ostatecznie zwyciężyłTeż robilam superczuly test w 6.dniu po transferze 2-ch blastocyst i wyszla bardzo blada druga kreska a beta w następnym dniu 67,67. Tylko nie wiem po co test robisz jak juz ze krwi masz ;-)