Macie racje z tym lataniem jednak nie polece do pl. Jak wroce z pracy to popatrze jacy lekarze sa w polskich klinikach i na usg sie umowie do kogos z nich. Jak dzis sie czujesz?Evulek ja tez nie mm problemow z lataniem ale na pewno w 1 trym bym.nie poleciala. A w ktorej czesci mieszkasz? Moze bys promem do dublina przyplynela do mojego lekarza? On jest tu raz na 2 tyg
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Chyba faktyczie te plamienia nas przesladuja.. j wczoraj w ciagu dnia ok a w nocyjak wstalam brazowa plama...U u ciebie też na początku ciąży występowały, lub występują? rano przed badaniem krwi i na piżamie nic nie bło musiało jak wróciłam nie mam teraz nic na wkładce ale jak byłam w toalecie siusiu to podczas podcierania troszkę brązowego bez krwi mam nadzieje że to nic poważnego,ale wiesz jak to bywa ja jestem strasznie panikara bardzo się martwię
Potem przez pol nocy nie moglam.zasnac i chyba mialam mdlosci. Mowi chyba bo to nowosc dla mnie[emoji6]
Niedawno sie obudzilam i leze ale mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu ze np jak chcialam wysmarkac nos i sie napielam to normalnie czulam cos takiego jakbym tak z przodu w dole brzucha miala zakwasy. Nawt nie umiem tego opisac.
kredka82
Gratuluje[emoji16] w srode powtarzasz?Dziewczyny dziś 9dpt beta 169 czekam jeszcze na wizytę [emoji5]
kredka82
Mi tez wizyta wypadnie w 16dpt. Ciekawa jestem co u Ciebie bedzie widac[emoji16]Mam pytanie kiedy miałaś transfer? Ja jutro mam 16 dpt i usg mam nadzieję że będzie widać chociaż kropeczka w macicy bo muszę wykluczyć ciaze pozamaciczna. Lekarz z kliniki kazał robić usg dopiero koło 10 sierpnia ale ja tyle w niepewności nie wytrzymam
Na ta chwilę , po długiej drodze w pociągu, dochodzę do wniosku, że nie zakańczamy walkę. Mamy synka i będziemy się cieszyć tym szczęściem.Przykro mi. Trzymaj sie dzielnie i walcz dalej!
Uciekam z forum . Zyczę Wam wszystkim jak najszybszej drogi do upragnionego szczęścia.
M@gda
Moderatorka
To tez progesteron, tylko w formie doustnej tabletkiDziewczyny a moze mi ktoras wytlumaczyc dlaczego niektore z Was oprocz progesteronu (luteinan lutinus, ulrogestan...itd) biora jeszcze duphaston?
reklama
kredka82
To dlaczego niektore biora oba?To tez progesteron, tylko w formie doustnej tabletki
Podziel się: