reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziś mój 10 dpt 3 dniowych zarodków od wczoraj mam plamienia dziś poleciałam na bete i jest 6,98 mIU/ml ... więc chyba jedna wielka dupa.... jak myślicie ?
Musisz powtorzyc za 2 dni i dopiero wtedy patrzac na przyrost bedzie wiadomo. Nie stresuj sie bo nie jest 0 wiec ciaza jest! A to ze malo to moze implantaca byla pozno? Mialas naciecie otoczki albo embrio glue?

Musisz powtorzyc za 2 dni i dopiero wtedy patrzac na przyrost bedzie wiadomo. Nie stresuj sie bo nie jest 0 wiec ciaza jest! A to ze malo to moze implantaca byla pozno? Mialas naciecie otoczki albo embrio glue?

Nic z tego nie miałam... :( zadzwoniłam do koordynatorki ma się skonsultować z lekarzem i dać znać, ale ja już wiem jaka to będzie wiadomość....

To dlaczego niektore biora oba?

Ja w pewnym momencie brałam w trzech postaciach duphaston doustnie, lutinus dopochwowo i prolutex podskórnie. Chodzi o to że różnie się wchłania, najlepszą wchłanialność ma właśnie ten prolutex podskórnie. Teraz aktualnie jestem na duphaston 3x1 i tak już zostanie do końca i luteina dopochwowa na wieczór biorę 2tabletki.

Ja w pewnym momencie brałam w trzech postaciach duphaston doustnie, lutinus dopochwowo i prolutex podskórnie. Chodzi o to że różnie się wchłania, najlepszą wchłanialność ma właśnie ten prolutex podskórnie. Teraz aktualnie jestem na duphaston 3x1 i tak już zostanie do końca i luteina dopochwowa na wieczór biorę 2tabletki.
Tusiaczek a jezeli ja biore 3x2 ultrogestan dopochwowo i progesteron mialam w 9dpt 112 nmol/L to myslisz ze powinnam cos jeszcze? Ze moze temu te plamienia brazowe?

Tusiaczek a jezeli ja biore 3x2 ultrogestan dopochwowo i progesteron mialam w 9dpt 112 nmol/L to myslisz ze powinnam cos jeszcze? Ze moze temu te plamienia brazowe?

Chyba te plamienia nie są od progesteronu bo masz go naprawdę sporo. Może zrobił się jakiś krwiaczek. Ja niestety z nimi walczyłam od 5tc do około 11tc... I ciągle plamienia od koloru szarego,przez beżowy, pomarańczowy, różowymi bordowy i do tego jeszcze skrzepy też były...

reklama
Do góry