Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Link do: Best Gynecologists in Ireland, United Kingdom - Gynecologists Reviews & Ratings - RateMDsW Irlandii nie ma prywatnych ginekologow jedynie w polskich przychodniach. Moj lekarz od ivf jest tu raz na 2 tyg. Moge szukac innej polskiej przychodni ale tochyba dopiero jakby bol byl nie do zniesienia bo jak leze to jest w miare ok.
Dziewczyny uwiezcie mi ze nawet nie wiecie jakie macie szczescie bedac w ciazy w Polsce! Moj m wczoraj jechal ponad 80km w jedna strone zeby mi nospe kupic..
Relanium nie mam. Biore nospe, folik i magnez. Caly czas sie zastanawiam czy kupowac zestaw dla kobiet w ciazy? Bo zdania podzielone na ten temat.
Ja podchodzilam panstwowo w Uk i divrze Sue mna zajeli , kolezanka w londynie i tez icsi udane , jedyne co to nie ma tu tych lekow tyle Ale np na bole Po transferze bralam paracetamol a nie nospe , lecza tu insczej Ale chyba nie ze olewaja ....
Jesli ty podchodzisz w polsce wiadomo chcesz isc droga jaka kaza polscy lekarze i szukasz nospe, za rok zastanawiam Sue nad drugim ivf w polsce i zapewne bede sluchac co brac itd polskich lekarzy, taka kolej zdarzen
W ciazy bralam pregnal care pomaranczowy z botts in Tylko to bo tam jest wszystko
Skoro w angli sa prtwatne kliniki ginekolodzy jak to mozliwe ze w irlandi nie ? I ta sama krolowa Ela Ale czekaj bo zapewne nic ci nie jest , lez w lozeczku i tyle
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom