jagodaaga
Fanka BB :)
Ale brałaś na nadczynność czy niedoczynność?Ja brałam leki chwile przed in vitro właśnie z zalecenia Pani dr wiec można
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale brałaś na nadczynność czy niedoczynność?Ja brałam leki chwile przed in vitro właśnie z zalecenia Pani dr wiec można
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
własnie tak zrobię mam badania od gin to przy okazji zrobie bete i progesteron jak myślisz jak miałam w 14dpt ponad 1446 bety to jutro w 21dpt wynik powiniem być już bardzo duży?Ja wstrzymuje się od współżycia mimo,że lekarz nie zabronił.... Aplikator oczywiście też mógł podrażnić. Nie martw się na zapas ale jutro zrób bete i progesteron dla świętego spokoju
Peugeotka gdyby cos sie dzalo to mam 100km czyli godzine jazdy do innej polskiej przychodni lub szpitala wiec pojade. Na razie nie panikuje bo ta "kawa z mlkiem" raz jest raz nie. Bol od kiedy staram sie lezec nie jest mocny. Moze ja to tak odczuwam? Od poczatu stymulacji mialam klucia w podbrzuszu wiec moze moj organizm tak reaguje. Mam 35lat wiec to tez moze byc szok dla organizmu to co sie dzialo przez ostatni miesiac
A nie zwracam na to uwagi szczerze mówiącA lezysz na plasko, na boku czy z nogami podniesionymi?
Aplikujesz palcem czy aplikatorem?Mam pytanko może wiecie.Zaaplikowałam sobie jak zawsze luteinę dopochwową czuję od paru dni że w środku jest ciaśniej nawet podczas współżycia ostatnio mnie trochę bolało ale nie o to chodzi i zobaczyłam na aplikatorze żywą krew ale troszkę pożniej już nic nie było czy mogłam podrążnić sobie wkladając go masakra zaczynam się martwić.Jestem w ciązy dzis jest 20dpt 5 tydzień czy troszkę tej krwi to coś poważnego? jutro idę na badania które dała mi gin do zrobienia i chyba zrobie bete jeszcze żeby zobaczyć czy OK jak myślicie
NiedoczynnośćAle brałaś na nadczynność czy niedoczynność?
I nie boisz sie wspolzyc? Ja moze jestem przewrazliwiona ale na kilka ladnych tygodni na pewno nie bede ryzykowac.Ja też miewam bóle podbrzusza i klucie jajników i też się zastanawiam a dziś jeszcz
taka zywa ale bardzo malutko ale ja jestem panikara
Ze tez po tylu przejsciach nie moze byc nigdy normalnie!Wiek kochana ze tak reagujesz chyba nie ma nic wspolnego bo Ja 36 mialam jak sie udalo i zadnych boli I zero plamien poczatkowych jednak ty mialas jakies"atrakcje" polipy.... mozliwe ze dlatego lekko plamisz i bole ,,, kazda przechodzi to inaczej
Mialam gorzej bo lepi teraz plamic niz w 3 trymestrze, mialam lozysko przodujace I od 29 tc wciaz krwawienia...I stresy ...
Lecz grzecznie wiec i relaksuj sie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 27 dpt miałam ponad 77 tys. ...ale beta juz nie rośnie tak szybko jak na początku. Nie ma co gdybać, zrób i będziesz spokojnawłasnie tak zrobię mam badania od gin to przy okazji zrobie bete i progesteron jak myślisz jak miałam w 14dpt ponad 1446 bety to jutro w 21dpt wynik powiniem być już bardzo duży?