reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny strasznie sie martwie bo co jakis czas plamie na bezowo.. dopiero za tydzien bedzie moj lekarz i bede miec wizyte. Mam bol w podbrzuszu lekki jak leze a najgorzej jak stoje lub ide wiec wstaje tylko jak musze. To sam poczatek wiec bardzo sie boje. Progesteron mam dobry 112nmol/L (34-140)
Ja jak miałam wizytę pęcherzykową, to też dzień czy dwa przed plamiłam, i się okazało że to krwiaczek ,i tak niestety z 4 miesiące lezalam ,aż paskudna się wchłoneła, postaraj się nie denerwować, ja brałam nospe i relanium na początku.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A prywatny ginekolog?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W Irlandii nie ma prywatnych ginekologow jedynie w polskich przychodniach. Moj lekarz od ivf jest tu raz na 2 tyg. Moge szukac innej polskiej przychodni ale tochyba dopiero jakby bol byl nie do zniesienia bo jak leze to jest w miare ok.

Dziewczyny uwiezcie mi ze nawet nie wiecie jakie macie szczescie bedac w ciazy w Polsce! Moj m wczoraj jechal ponad 80km w jedna strone zeby mi nospe kupic..
Relanium nie mam. Biore nospe, folik i magnez. Caly czas sie zastanawiam czy kupowac zestaw dla kobiet w ciazy? Bo zdania podzielone na ten temat.

Tu nie ma czegos takiego jak pogotowie w polsce. Tu jest to bardzo okrojone jeden lekarz ogolny i tyle. Moge do szpitala jechac 100km ale wiecej sie wysiedze w poczeklni niz to tego warte. Oni tu maja"naturalna selekcje" ze do 12tyg maja to gdzies... straszne to..[emoji21]

Szukaj online prywatnie ginka jesli bardzo zle Sie czujesz

Panstwowo to wiadomo nic tu nie wskurasz;/

Ja jak miałam wizytę pęcherzykową, to też dzień czy dwa przed plamiłam, i się okazało że to krwiaczek ,i tak niestety z 4 miesiące lezalam ,aż paskudna się wchłoneła, postaraj się nie denerwować, ja brałam nospe i relanium na początku.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie jeszcze zastanawialam bo w marcu mialam histero i mi polipy usuwali, miesiac przed ivf bylo podejrzenie maciupkiego polipa ale na usg w czasie stymulacji byl jakis slad ale to juz nie wygladalo na polipa.
Przeczekam do soboty i wszystkiego sie dowiem.

Mam pytanko może wiecie.Zaaplikowałam sobie jak zawsze luteinę dopochwową czuję od paru dni że w środku jest ciaśniej nawet podczas współżycia ostatnio mnie trochę bolało ale nie o to chodzi i zobaczyłam na aplikatorze żywą krew ale troszkę pożniej już nic nie było czy mogłam podrążnić sobie wkladając go masakra zaczynam się martwić.Jestem w ciązy dzis jest 20dpt 5 tydzień czy troszkę tej krwi to coś poważnego? jutro idę na badania które dała mi gin do zrobienia i chyba zrobie bete jeszcze żeby zobaczyć czy OK jak myślicie

Szukaj online prywatnie ginka jesli bardzo zle Sie czujesz

Panstwowo to wiadomo nic tu nie wskurasz;/

Peugeotka gdyby cos sie dzalo to mam 100km czyli godzine jazdy do innej polskiej przychodni lub szpitala wiec pojade. Na razie nie panikuje bo ta "kawa z mlkiem" raz jest raz nie. Bol od kiedy staram sie lezec nie jest mocny. Moze ja to tak odczuwam? Od poczatu stymulacji mialam klucia w podbrzuszu wiec moze moj organizm tak reaguje. Mam 35lat wiec to tez moze byc szok dla organizmu to co sie dzialo przez ostatni miesiac

Mam pytanko może wiecie.Zaaplikowałam sobie jak zawsze luteinę dopochwową czuję od paru dni że w środku jest ciaśniej nawet podczas współżycia ostatnio mnie trochę bolało ale nie o to chodzi i zobaczyłam na aplikatorze żywą krew ale troszkę pożniej już nic nie było czy mogłam podrążnić sobie wkladając go masakra zaczynam się martwić.Jestem w ciązy dzis jest 20dpt 5 tydzień czy troszkę tej krwi to coś poważnego? jutro idę na badania które dała mi gin do zrobienia i chyba zrobie bete jeszcze żeby zobaczyć czy OK jak myślicie
A jakiego koloru byla krew?

Ja wstrzymuje się od współżycia mimo,że lekarz nie zabronił.... Aplikator oczywiście też mógł podrażnić. Nie martw się na zapas ale jutro zrób bete i progesteron dla świętego spokoju:)

reklama
Peugeotka gdyby cos sie dzalo to mam 100km czyli godzine jazdy do innej polskiej przychodni lub szpitala wiec pojade. Na razie nie panikuje bo ta "kawa z mlkiem" raz jest raz nie. Bol od kiedy staram sie lezec nie jest mocny. Moze ja to tak odczuwam? Od poczatu stymulacji mialam klucia w podbrzuszu wiec moze moj organizm tak reaguje. Mam 35lat wiec to tez moze byc szok dla organizmu to co sie dzialo przez ostatni miesiac
Ja też miewam bóle podbrzusza i klucie jajników i też się zastanawiam a dziś jeszcz
A jakiego koloru byla krew?
taka zywa ale bardzo malutko ale ja jestem panikara ;)

Do góry