reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Sprawdzilam ten link i tak jak mowilam ci lekarze sa w szpitalach. Tu nie ma irlandzkich prywatnych gabinetow gin. Nwet irlandki chodza do polskich przchodni i sama nie raz je tam widzialam i jezdza na ivf za granice. W uk macie zupelnie innaczej, nawet ivf macie refundowane a u nas nic. Irlandia to zacofany kraj (mam nadzieje ze do 2 lat zjedziemy do pl) tu awet nie istnieje cos takiego jak lab! Krew pobieranaw przychodni i wyniki wysylane do szpitala. I to glownie te podstawowe.. i przed wydaniem wynikow pacjentowi musi je przeczytac i podpisac lekarz i to on bierze pelna odpowiedzialnosc za pacjenta jezeli ktorys wynik bylby zly a on by nie zareagowal. MowilamWam ze tu sredniowiecze jest.. na beta hcg jade prawie 100km wjedna strone .. bo to nie jest u bormal e badanie
Wooo rany patrz I ten sam prezydent [emoji108]
Do 2 lat powrot? Czyli cala ciaza nerwy bo krew badaja i mocz czesto w ciazy
Ehh staraj Sue nie nerwowac Tylko myslec o ciazy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kredka82
Fanka BB :)
Dokladnie tak mysleA niech sobie pozwala ja wolę dmuchać na zimne[emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
natalix0
Ja używam aplikatora.Rzeczywiście teraz jest ciaśniej ale jakoś daje radeTo ginek moja nic mi nie mowila to musze chyba palcem
natalix0
Mi pozwolił już na początku ale mam torbiele i może to być mało komfortowe, więc jeszcze troszkę poczekamU nas dopiero jak skończył się 1 trymestr lekarz dał zielone światło. Wcześniej był zakaz
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam
Bylam teraz w toalecie i nie ma żadnej krwi tylko tak jak zawsze resztki luteiny i używasz tego aplikatora normalnie w ciąży nie palcem juz bo sama nie wiemJa używam aplikatora.Rzeczywiście teraz jest ciaśniej ale jakoś daje rade
kredka82
No na moje szczescie moj lekarz z czeskiej kliniki gdzie mialam ivf co 2 tyg pzylatuje do dublina i przyjmuje w polskiej przychodni. A zeby bylo smieszniej dowiedzialam sie tego jak do niego tragilam w czechach wiec bardzo sie ucieszylismy bo przed ivf nie moglam doleczyc grzybka po tybiotykach i wszystkie wizyty tu mialam bez latania.Wooo rany patrz I ten sam prezydent [emoji108]
Do 2 lat powrot? Czyli cala ciaza nerwy bo krew badaja i mocz czesto w ciazy
Ehh staraj Sue nie nerwowac Tylko myslec o ciazy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szkoda z go nie bylo w ten weekend ale mam wizyte w sobote to juz sie wszystkiego dowiem. I tak nie moge uwiezyc na razie ze sie udalo za pierwszym razem szczegolnie ze przy punkcji w sumie mialam tylko 4 jajeczka z czego jedno od razu odpadlo no i mam 35lat...
Oczekiwanie2017
Ogólnie wszystko ok? Bo ja zamierzam iść we wtorek do pracy.....
Ja po punkcji następnego dnia poszłam normalnie do pracy (pobrane miałam 16 komórek).
reklama
Oczekiwanie2017
Dostsje nerwicy, okres spóźnia mi sie juz 3dzień, ciąża wykluczona. Ile tej aspiryny mogę brać? Wiedziałam, że jak mam byc przed transferem to sie opóźni
Mi też przed cyklem ze stymulacja okres opóźnil się o dobre kilka dni. Tak niestety jest - jak chcemy żeby przyszedł to go nie ma.
Podziel się: