reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki kochana. Mam nadzieje ze te plamienia wkrotce mina! Leze prawoe caly czas i staram sie miec nogi wyzej niz serce (tak mi ktos zaufany doradzil)
Za tydzien mam wizyte wiec jakos przetrwam! Musze!
Przetrwasz[emoji5] mi moja ginekolog tez głównie leżeć każe jak plamie, nie ma innej rady....

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

U nas beta ujemna. Ja właśnie jade na ryby. Odstawione leki. Lekarz zalecił 2 miesiące odpoczynku i zaczynamy od nowa.
Michell tak bardzo mi przykro :( wiem co czujecie to boli bardzo boli. Z dnia na dzien bedzie coraz lepiej choc tej porazki nie da sie tak wymazac z pamieci ale bol po stracie chociaz minie. Odpocznijcie zregenerujcie sily moze jakies suplementy i jak to mowia wstales powstan popraw korone i zapier...po swoje szczescie :*

reklama
Dziewczyny strasznie sie martwie bo co jakis czas plamie na bezowo.. dopiero za tydzien bedzie moj lekarz i bede miec wizyte. Mam bol w podbrzuszu lekki jak leze a najgorzej jak stoje lub ide wiec wstaje tylko jak musze. To sam poczatek wiec bardzo sie boje. Progesteron mam dobry 112nmol/L (34-140)
Ja takie beżowe plemienia ( kawa z mlekiem ) miałam długo co jakiś czas nie zwracałem na nie uwagi bo tak kazał lekarz nie stresować się .Teraz Marcelina ma 16 tygodni w brzuchu . Progesteron wypływał w różnych kolorach ;) Tylko mnie przy tym nic nie bolało.
Nie martw się na zapas ciesz się ciąża

Do góry