reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki kochana. Mam nadzieje ze te plamienia wkrotce mina! Leze prawoe caly czas i staram sie miec nogi wyzej niz serce (tak mi ktos zaufany doradzil)
Za tydzien mam wizyte wiec jakos przetrwam! Musze!
Przetrwasz[emoji5] mi moja ginekolog tez głównie leżeć każe jak plamie, nie ma innej rady....

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

U nas beta ujemna. Ja właśnie jade na ryby. Odstawione leki. Lekarz zalecił 2 miesiące odpoczynku i zaczynamy od nowa.
Michell tak bardzo mi przykro :( wiem co czujecie to boli bardzo boli. Z dnia na dzien bedzie coraz lepiej choc tej porazki nie da sie tak wymazac z pamieci ale bol po stracie chociaz minie. Odpocznijcie zregenerujcie sily moze jakies suplementy i jak to mowia wstales powstan popraw korone i zapier...po swoje szczescie :*

reklama
Dziewczyny strasznie sie martwie bo co jakis czas plamie na bezowo.. dopiero za tydzien bedzie moj lekarz i bede miec wizyte. Mam bol w podbrzuszu lekki jak leze a najgorzej jak stoje lub ide wiec wstaje tylko jak musze. To sam poczatek wiec bardzo sie boje. Progesteron mam dobry 112nmol/L (34-140)
Ja takie beżowe plemienia ( kawa z mlekiem ) miałam długo co jakiś czas nie zwracałem na nie uwagi bo tak kazał lekarz nie stresować się .Teraz Marcelina ma 16 tygodni w brzuchu . Progesteron wypływał w różnych kolorach ;) Tylko mnie przy tym nic nie bolało.
Nie martw się na zapas ciesz się ciąża

Do góry