reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja przez ostatnie pół roku badałam ze 3 razy i wynik zawsze w okolicy 2. Mój lekarz jest też endokrynologiem i jakoś nie zwrócił na to uwagi lub stwierdził, że jest ok - nie wiem, nie komentował tego :D Powinnam go o to zapytać? Jest sens teraz ładować następne hormony? A jeśli sie coś rozchwieje...?
hej, ja mam hshimoto, dlatego mocno pilnuje tsh i lekarze mi zawsze mówili, że do ciąży wartość powinna być mniejsza niż 1

A czym to cholerstwo się zbija? Kurczę a już myślałam że skoro max jest 4 to moje 2 to dobry wynik... Muszę luknąć jaki ostatnio miałam...

Endokrynolog powinien Ci wypisać leki, ale Ty dopiero teraz Tsh robiłaś? To faktycznie słabo Cię prowadziła ta lekarka [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

A czym to cholerstwo się zbija? Kurczę a już myślałam że skoro max jest 4 to moje 2 to dobry wynik... Muszę luknąć jaki ostatnio miałam...

Moka ,problem w tym ,ze kazde Labo ma swoje normy i ciezko w temacie dojsc do ladu.Moja norma jest np.do 2,20 ,a mam 1,20 czyli jest ok. Jesli chcesz miec absolutny spokoj w temacie ,sprawdzila bym Ft3,Ft4,przeciwciala anty TPO, wtedy bedziesz miala kompletny obraz i mozesz temat odhaczyc. Zbijasz np. Euthyroxem .Musialabys isc do endokrynologa ,nie wiem czy ci to przepisze ,bo lekarze maja na ten temat rozne zdania i tak jak ci napisalam nie ma tragedii z 2 mozna spoko zyc ,do ciazy ....hmmm:):):)

reklama
Moka ,problem w tym ,ze kazde Labo ma swoje normy i ciezko w temacie dojsc do ladu.Moja norma jest np.do 2,20 ,a mam 1,20 czyli jest ok. Jesli chcesz miec absolutny spokoj w temacie ,sprawdzila bym Ft3,Ft4,przeciwciala anty TPO, wtedy bedziesz miala kompletny obraz i mozesz temat odhaczyc. Zbijasz np. Euthyroxem .Musialabys isc do endokrynologa ,nie wiem czy ci to przepisze ,bo lekarze maja na ten temat rozne zdania i tak jak ci napisalam nie ma tragedii z 2 mozna spoko zyc ,do ciazy ....hmmm:):):)
Mi moja ginekolog w klinice przepisuje

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Do góry