8
Dziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61[/QUO
Gratulacje super
Ja przyjmuje novothyral
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61[/QUO
Gratulacje super
Ja przyjmuje novothyral
GratulacjeHej dziewczyny mam wynik bety 21,7 9dpt zarodek mrożony, nie wiem czy się cieszyć, czy za niska ta beta, lekarz niby mówi że wynik jest ok
Wow pieknie grarulacje kochanaBeta 7dpt 61
Wieczorem bede wiedziec dzisiejsza
Bol jest dalej
A te nk jak ci wyszły i czy coś na to dostałaś?Opowiem Ci moja historię .
Mam 34 lata i rozległą endometrioze .
Endometrioze to straszna franca do swojego wieku trzeba dodać jakieś 5 lat ( jajka poprostu są gorsze )
Z tym że mogli coś dodać odjąć zmieniać to się tak nie bardzo da w czasie stymulacji ......
Ja walczyłam 6 lat
2 inseminacjie
4 stymulacjie do in vitro .
Każda że stymulacji był to protokół krótki z antagonista ( gdyż mój lekarz uważa że w tym przypadku najlepszy 2 lekarzy po po 3 stymulacjiach zmieniłam klinike )
1 stymulacjia 0 odpowiedzi 0 jajek brak punkcji leki 300 lub 375 nie pamiętam fostipur
Stymulacjia 2 300 fostipur + 75 menopur + oranguran . Wynik 5 komórek 4 jajka 0 zarodków .
Ciaza naturalna biochemiczna
Stymulacjia 3 gonal 300 + 75 menopur + orangutan wynik 9 komórek kazda inny rozmiar 1 jajko 1 zarodek bardzo słaby podany w 2 sobie beta + ciąża biochemiczna
Stymulacjia 4 300 menopur + oranguran podawany bardzo bardzo różnie co 12 h stopniowo zwiększając dawkę wynik 13 komórek 10 jajek 7 się zapłodnilo powstały 4 książkowe zarodki w 3 dobie 8a zamrożone i 3 brzydkie czynne na obserwacji do doby 5 z czego 1 zrobił się śliczna blastka.
1 transfer 2 szt książkowe z 3 doby beta -
Kolejny transfer z następnym okresem tej blastki i beta 7 dpt 88 rośnie w brzuchu do dziś ma już 16 tygodni .....
Także czasem trwa to dłużej trzeba szukać tego odpowiedniego cyklu i tego zarodka.
Co do wspomagaczy i badań 1 obowiązkowym badaniem w nowej klinice była histeroskopia z biopsjia i nk .
Z tabletek to kwas foliowy i witaminy dla kobiet w ciazy .
Kliniki mają różne praktyki niektóre dają encorton heparyne acard w razie co inne absolutnie . Moja jest z tych co encortonu bez wskazan nie da ,heparyne i acard dostalam bo to byla moja 4 stymulacjia ....
Zrobiłam też badanie na skurcze macicy na co przed transferem wzięłam Atosiban + prolutex na godzinę przed .
Tym moim referatem chciałam powiedzieć że czasem to trwa zanim się trafi na ten cykl i ten zarodek Ważne by wybrać dobra klinike z dobrym laboratorium i lekarza z którym można rozmawiać który wyjaśnia któremu się ufa .
Powodzenia
Czyli każdy inaczej..U mnie zadziałał najlepiej czysty menopur bez mieszania np z gonalem
Te zawierają dha. Czy to jest to samo co dhea? Chyba nie?Dziewczyny pisaly wczesniej zebys sprawdzila czy mozesz dhea brac. Bo widze ze te zawieraja dhea.
A co do pecherzyka to mowilam Ci ze jeszcze nic straconego i ze jeszcze go ruszy a nie wierzylas[emoji16][emoji16][emoji16]
Dziewczyny ja jestem w ciąży a dzisiaj się dowiedziałam że mąż mnie zdradza... Boję się że przez te nerwy stracę dziecko
U mnie znowu tarczyca rozjechana , dzisiejsze Tsh 0.19 jestem załamana...nie mam już siły...i znowu zamiast skupić się na procedurze to najpierw będę leczyć tarczycę ((O to widzę, że podobny problem U mnie tsh dziś 1,9
Super gratulujeSzczęśliwa jak nigdy, dziś rano hcg i beta na poziomie 215 w 11dpt
Jestem z Wami!Tak, właśnie o Tobie pomyślałam. Większość z dziewczyn udzialajacych się na forum już w ciąży (dziś prawdziwy wysyp bet . A my na spokojnie czekamy na złotą polską jesień
Ja w 8dpt miałam 181 i był jeden kropek ale może...Dziewczyny beta w 9dpt 112,50. Tak sie teraz zastanawiam czy to moze wrozyc na blizniaki [emoji5]
Super!!!!Dziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61