Gratuluje!!!!Dziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
reklama
Justyna3007
Fanka BB :)
gratulacjeDziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
walczaca o szczescie
Jak to właściwie i drugi...? U nas mowia ze jest super a mimo to sie nie udaje...
Tak a właściwie i 2gi a mówili że źle jest bardzo
walczaca o szczescie
Super. Gratuluje i uważaj teraz na siebieDziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
Ilona 88
Super gratuluję [emoji7]Dziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
Super. GratulujęDziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
Gratulacje To teraz dbaj tam o was!!!Dziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
Ja też już po wizycie... Mój synek ma się dobrze!!! Tylko nie widać było żołądka bo prawdopodobnie był przed jedzeniem... Cała reszta super!!!! Mój chłopiec waży już 260 gram.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
M@gda
Moderatorka
Fantastycznie!!! Gratuluję!!! Cudownie!!! Teraz oby do przodu!!!Dziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
M@gda
Moderatorka
ŁaŁaŁiŁa... czyli potwierdzony chłopak?? Suuuper!!!Gratulacje To teraz dbaj tam o was!!!
Ja też już po wizycie... Mój synek ma się dobrze!!! Tylko nie widać było żołądka bo prawdopodobnie był przed jedzeniem... Cała reszta super!!!! Mój chłopiec waży już 260 gram.
reklama
Potwierdzony!!!! Jajeczka i siusiak pięknie widoczne...ŁaŁaŁiŁa... czyli potwierdzony chłopak?? Suuuper!!!
Podziel się: