reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O maj czyli całe 5 dni codziennego myślenia czy moje kochane kropki żyją, czy się rozwijają i czy im dobrze?
Wy dziewczyny jesteście niezwykłe że takie wytrwałe jesteście. Ja to chyba oszaleję
Wiesz, że ja dopiero zadwoniłam do embriologa w dniu mrożenia co i ile jest ;) byłam zadziwiająco spokojna i to bez leków :pBędzie dobrze. Nerwy niewskazane ;)

O maj czyli całe 5 dni codziennego myślenia czy moje kochane kropki żyją, czy się rozwijają i czy im dobrze?
Wy dziewczyny jesteście niezwykłe że takie wytrwałe jesteście. Ja to chyba oszaleję
MoKa cierpliwość to podstawa... Wiem że ciężko ale co zrobić. Ja dowiedziałam się co z moimi pozostałymi zarodkami dopiero 5 dni po transferze a jadąc na transfer nie wiedziałam czy ile mam i czy się zaplodnily.

Ja mam problemy z kregoslupem i to duze i neurolog jak mowilam ze staram sie o dziecko powiedzial ze jesli jestem w stanie poradzic sobie z bolem biorac tylko paracetamol to zeby nie brac lekow NLPZ do ktorych nalezy diclofenak ktory jest tez w skladzie voltarenu. Zalecil masaze lub ewentualnie zabiegi fizykoterapeutyczne w okresie gdy nie mam stymulacji i cwiczenia
Wiem o co chodzi. Ja z kolei najczęściej stosowałam takie maści na stawy. W konsekwencji leczenia immunologicznego stawy w znacznym stopniu odpuscily a jak czasami bolą lub kręcą to musze po prostu rozgrzać i rozmasowac...

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny a czy wy po punkcji miałyśmy przez tydzień zastrzyki przeciwzakrzepowe? Bo tak się zastanawiam czy to normalne czy ze względu na tą moją macicę mi dał? I po ilu dniach Wam mrozili zarodki?
Też miałam przez tydzień . a jeśli chodzi o kontakt z embriologiem to ja nie mogę narzekać cudowny człowiek Pan Wojciech S. Nawet nam podał do siebie bezpośredni nr tel .
Na kogo Ty tam trafiłaś?? Aż nie mogę uwierzyć że leczyny się w tej samej klinice!!

@MoKa kochana nie denerwuj się. Co ma byc to będzie, stres jest złym doradca. Oni na prawde maja dobre laboratorium. Zobaczysz ze bedziesz mieć 3 piękne zarodki przypomnij mi kochana. To jest Twoja 3 stymulacja?

reklama
Do góry