4 to dobry wynik... Teraz kciuki żeby pięknie się zaplodnily...Tylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicy i w ogóle nie wiadomo co dalej ja już mam dość
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 to dobry wynik... Teraz kciuki żeby pięknie się zaplodnily...Tylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicy i w ogóle nie wiadomo co dalej ja już mam dość
A rachunek opłaciłaś!?!? Oj Madzia Madzia w ciąży zauważyłam czasem jakiś zanik szarych komórek u siebie więc może i tobie to wypadło z głowy...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Bez paniki, sny przy naszych przejściach mogą być tak poje**ne ze szkoda gadać. Większość z nas brykala się z mniejszymi lub większymi skurczami a zarodki były na swoim miejscu. Bierz no spe regularnie przez kilka dni i zalecam magnez. Będzie dobrzeMadzia leze dalej (pomijajac wc ktore musialam zaliczyc zaraz po skurczach) ale normalnie nie wiem co to sie stalo. Jestem w takim szoku. Czuje ze juz po wszystkim...
Jeszcze ten sen... snilo mi sie ze leze w lozku i jest jakies dziecko chlopczyk kilku miesieczny i czym bardziej ja go chcialam do siebie przytulic tym bardziej on sie wyrywal i dostalam tych skurczy[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
A u kogo się leczysz w Kriobanku? Ja u dr KuczyńskiejCześć Wam. Podczytuję Was od wczoraj. Znalazłam te forum przypadkowo. 3,5 roku temu przechodziłam ICSI w Białymstoku w Kriobanku - mam kochanego synka 2,5 letniego. Teraz podjeliśmy decyzje o rodzeństwie. Jestem dziś 3 dpt, miałam podaną w 5 dobie blastocystę komórkową. Nie mamy zamrożonych maluchów. Pomimo, że mam już synka, czuję jakbym przechodziła to pierwszy raz, ta sama nadzieja i ten sam stres Gratuluję wszystkim , którym się tu udało i tych co niebawem testują. Pozdrawiam Was
Dobre [emoji1]Powodzenia niech jajka współpracują [emoji6]No to teb tego... Zbieramy się na punkcję... Ależ to ja miałam dziwne sny. Części nie powiem bo niech się spełni a część to że wyszłam z ciała patrzyłam i sama podpowiadałam lekarzowi gdzie jeszcze jajka są był tam też mój M i psy hahaha cała rodzinka a potem jak na wielkiej sali podczas jakiejś imprezy mieli oficjalnie ogłosić ile się zapłodniło to uciekłam z innym facetem, który zadzwonił do mnie i powiedział że mam olać wszystko i będziemy szczęśliwie żyć ze sprzedaży jego spermy SERIO! Co te hormony z głową robią. Wstałam to myślałam że padnę ze śmiechu
Powodzenia dziś w [emoji3]Dziewczyny - wielki dzień. @MoKa ma pukcję, długo wyczekaną i.. wyśnioną
Cytując @Hooope86 - Owocnych jajozbiorow!!!
@Justyna3007 - beta raczej jeszcze nie wyjdzie, ale pięknych hormonów
@bertha - bezbolesnej punkcji, "czystego" endo, samych pozytywnych wiadomości
@froncia - udanej wizyty!!!
To są piękne 4 jajka !!! Lepiej poczekać i dobrze przygotować macicę na kropkę/ki [emoji4][emoji4][emoji4]Tylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicy i w ogóle nie wiadomo co dalej ja już mam dość
4 to nie tak malo bez paniki[emoji8] a co z tym płynem? Pierwsze słyszęTylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicy i w ogóle nie wiadomo co dalej ja już mam dość
Relanium też uspokaja macicę , ale to już lepiej z lekarzem uzgodnić.Bez paniki, sny przy naszych przejściach mogą być tak poje**ne ze szkoda gadać. Większość z nas brykala się z mniejszymi lub większymi skurczami a zarodki były na swoim miejscu. Bierz no spe regularnie przez kilka dni i zalecam magnez. Będzie dobrze
[emoji127] 28.10.2017