Ewunka
Fanka BB :)
Płać rachunkiDziewczyny, dziś znów prądu u mnie nie ma... mogę nagle zniknąć i może mnie nie by do wieczora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płać rachunkiDziewczyny, dziś znów prądu u mnie nie ma... mogę nagle zniknąć i może mnie nie by do wieczora
Dziewczyny - wielki dzień. @MoKa ma pukcję, długo wyczekaną i.. wyśnioną
Cytując @Hooope86 - Owocnych jajozbiorow!!!
@Justyna3007 - beta raczej jeszcze nie wyjdzie, ale pięknych hormonów
@bertha - bezbolesnej punkcji, "czystego" endo, samych pozytywnych wiadomości
@froncia - udanej wizyty!!!
Tylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicy i w ogóle nie wiadomo co dalej ja już mam dość
WitajCześć Wam. Podczytuję Was od wczoraj. Znalazłam te forum przypadkowo. 3,5 roku temu przechodziłam ICSI w Białymstoku w Kriobanku - mam kochanego synka 2,5 letniego. Teraz podjeliśmy decyzje o rodzeństwie. Jestem dziś 3 dpt, miałam podaną w 5 dobie blastocystę komórkową. Nie mamy zamrożonych maluchów. Pomimo, że mam już synka, czuję jakbym przechodziła to pierwszy raz, ta sama nadzieja i ten sam stres Gratuluję wszystkim , którym się tu udało i tych co niebawem testują. Pozdrawiam Was
Najgorsze, że płacę i takie cuda robią Wrrr. ile razy w ciągu miesiąca można wyłączyć prąd?? 5!!!!!Płać rachunki
A z tego będą 4 piękne zarodki. Głowa do góry :*Tylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicy i w ogóle nie wiadomo co dalej ja już mam dość
4, ale pewnie ładneTylko 4 jajka... Transferu nie będzie bo płyn w macicy i w ogóle nie wiadomo co dalej ja już mam dość
Trzymam kciuki za twoje jajeczka... Oby były piękne.Będzie dobrze tylko się staraj nie denerwować to najgorsze jest.
Kurde mogliby mieć kilka rozmiarów tych jednorazowych sukienek na bal pobraniowy wyglądam w tym jak w w worku już nie mówiąc o tym że dekolt taki wielki że całe cycki mi widać a te papierowe kapcie to też nie za bardzo buty na taki bal dla kopciuszka...
Nie martw się ... Mnie przez kilka nocy budziły takie bóle, że aż się zwijalam... Jak po no spie przeszły to ok... Mi przechodziły w ciągu godziny....Dziewczyny wlasnie sie obudzilaam ze strasznym snem a w sumie to mnie obudzily skurcze macicy takie mocne! Wzielam 2 nospy ale tak sie boje[emoji22]
A rachunek opłaciłaś!?!? Oj Madzia Madzia w ciąży zauważyłam czasem jakiś zanik szarych komórek u siebie więc może i tobie to wypadło z głowy...Dziewczyny, dziś znów prądu u mnie nie ma... mogę nagle zniknąć i może mnie nie by do wieczora
Voltaren jest z ketaprofenem jak sie nie myle to jest lek steroidowy a lek wchlania sie przez skore wiec mysle ze raczej nieAmol jest dobry na wszystko Nawet migrenie daję radę na 10 minut . Voltarem myślę że można spokojnie na kolano maznąc .Nie jeść