gosia321
Fanka BB :)
A w ktorej invictie i kiedy ?A czy jestescie zadowolone z invicty bo my tez umowilismy sie na konsultacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ktorej invictie i kiedy ?A czy jestescie zadowolone z invicty bo my tez umowilismy sie na konsultacje.
Podobno czerwone wytrawne wino pozytywnie wpływa na endometrium oraz na zagnieżdżenie zarodka, ja jeszcze nie wiem czy mi to pomogło,ale wierzę,że takUu to ja będę jeść ananasa z tym winem to powaga?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
O to cudownie ;-) Prezent marzen na rocznicę ślubu.... ! Życzę wszystkiego najlepszego, Żywia jest spełnieniem zapewne waszych marzeń od początku śłubu także świętujcie!dziewczyny, z okazji 5tej rocznicy ślubu... zabieram męża na połówkowe dobrego specjalisty, potem może smażone sushi ( o ile "Orzeszkowa" będzie miała ochotę) Właśnie się zapisałam, jeszcze stolik zarezerwuję
Narazie jedziemy na konsultacje do Gdanka pozniej Warszawa zobaczymy moze. Ale chyba bardziej WarszawaMy jesteśmy teraz w Kriobanku z dr Kuczynska spróbujemy teraz badania na czynność skurczów macicy i crio transfer z kroplowka hamujaca skurcze macicy embrio gel encorton acard clexane lutinus i dużo dużo leżenia po transferze. Może spróbujcie i tu w Kriobanku bo w Artemidzie nie szukają przyczyn
Po 3 pelnej stymulachi bez mrozakowJesteś już po 3 stymulacjach czy 3 transferach?? Gosiu a w jakiej klinice się leczysz? Je jestem teraz już w sumie w 3 klinice gdzie miałam przeprowadzane in vitro i zaskakujące jest to że za pierwszym podejściem miałam 15 komórek, kolejne 2 - po 6 marnych komórek, słabe zarodki. Teraz w trezciej klinicie tych komórek pobrali 30 i nigdy tak ładnych zarodków nie miałam! Plujemy sobie teraz w twarz że nie kazaliśmy zapładniać wszytskich komorek tylko 15, może a nawet na pewno miałabym jeszcze więcej mrożaków. Tu też mrożą w 3 dobie tak że więcej tych zarodków jest, a te gorsze zostawiają do dalszej hodowli na kolejne dni. Nie miałam nigdy blastocysty ale przypuszczam że te zarodki które były teraz mrożone w 3 dobie mogły osiągnąć to stadium czy jak to nazwać
Wszystkiego dobrego dla Was super prezent dla emkadziewczyny, z okazji 5tej rocznicy ślubu... zabieram męża na połówkowe dobrego specjalisty, potem może smażone sushi ( o ile "Orzeszkowa" będzie miała ochotę) Właśnie się zapisałam, jeszcze stolik zarezerwuję
Moze miec wplyw. Co do mnie to mnie w aucie boli i jak za dużo chodzęDziewczyny w ciąży. ...czy Was też dalej boli krzyż? Dzisiaj jakoś ten ból jest mocniejszy....nadmienię, że mam tylozgiecie macicy, czy to może mieć wpływ?
Super [emoji9]U mnie wszystko ok. Tylko sprzęt do du..y, albo lekarka dlatego nie wrzucę zdjęcia bo porazka. Serduszko bije dziecię rośnie mimo że ponoć jest 3 dni młodsze . Trafiłam na zastępstwo za mojego ginekologa. Ta kobieta przemiła ale nawet w liczeniu tygodni musiałam jej pomóc . Niestety musiałam pójść bo w niedzielę na 3 tyg wyjeżdżam do Polski i chciałam być na bieżąco no i recepty pozalatwiac. Po powrocie mam nadzieje ze już mój lekarz będzie. Pozdrawiam cale zgromadzenie
Dziewczynki kochane dołączam się do kciukow. Powodzenia. niech dzisiejszy dzień przyniesie lepsze wiadomości.
Magda kotki masz Prześliczne ja mam dwa psiaki i niedawno straciłam króliczka po 9 latach
Gyncentrum KatowicePo 3 pelnej stymulachi bez mrozakow
Leczylam sie w Artemidzie a teraz zastanawiam sie nad invicta Gdansk albo Novum Warszawa. To teraz super wynik stymulacji no wlasnie tak to jest z tymi komorkami ze jest strach przed zaplodnieniem wszystkich bo chodza mysli po glowie co ja z nimi zrobie jak sie uda. Ja wychodze z zalozenia ze od 3 proby kiedy do zaplodnienia sa wszystkie niech wszystkue zaplodnia jak sie uda i zostana to wroce po jednego zarodka i jak sie uda reszte oddam do adopcji
A w jakiej klinice teraz jestes ?