reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny, z okazji 5tej rocznicy ślubu... zabieram męża na połówkowe dobrego specjalisty, potem może smażone sushi ( o ile "Orzeszkowa" będzie miała ochotę) Właśnie się zapisałam, jeszcze stolik zarezerwuję :)
O to cudownie ;-) Prezent marzen na rocznicę ślubu.... ! Życzę wszystkiego najlepszego, Żywia jest spełnieniem zapewne waszych marzeń od początku śłubu także świętujcie!

My jesteśmy teraz w Kriobanku z dr Kuczynska spróbujemy teraz badania na czynność skurczów macicy i crio transfer z kroplowka hamujaca skurcze macicy embrio gel encorton acard clexane lutinus i dużo dużo leżenia po transferze. Może spróbujcie i tu w Kriobanku bo w Artemidzie nie szukają przyczyn
Narazie jedziemy na konsultacje do Gdanka pozniej Warszawa zobaczymy moze. Ale chyba bardziej Warszawa

Jesteś już po 3 stymulacjach czy 3 transferach?? Gosiu a w jakiej klinice się leczysz? Je jestem teraz już w sumie w 3 klinice gdzie miałam przeprowadzane in vitro i zaskakujące jest to że za pierwszym podejściem miałam 15 komórek, kolejne 2 - po 6 marnych komórek, słabe zarodki. Teraz w trezciej klinicie tych komórek pobrali 30 i nigdy tak ładnych zarodków nie miałam! Plujemy sobie teraz w twarz że nie kazaliśmy zapładniać wszytskich komorek tylko 15, może a nawet na pewno miałabym jeszcze więcej mrożaków. Tu też mrożą w 3 dobie tak że więcej tych zarodków jest, a te gorsze zostawiają do dalszej hodowli na kolejne dni. Nie miałam nigdy blastocysty ale przypuszczam że te zarodki które były teraz mrożone w 3 dobie mogły osiągnąć to stadium czy jak to nazwać
Po 3 pelnej stymulachi bez mrozakow :(
Leczylam sie w Artemidzie a teraz zastanawiam sie nad invicta Gdansk albo Novum Warszawa. To teraz super wynik stymulacji :) no wlasnie tak to jest z tymi komorkami ze jest strach przed zaplodnieniem wszystkich bo chodza mysli po glowie co ja z nimi zrobie jak sie uda. Ja wychodze z zalozenia ze od 3 proby kiedy do zaplodnienia sa wszystkie niech wszystkue zaplodnia jak sie uda i zostana to wroce po jednego zarodka i jak sie uda reszte oddam do adopcji
A w jakiej klinice teraz jestes ?

Dziewczyny w ciąży. ...czy Was też dalej boli krzyż? Dzisiaj jakoś ten ból jest mocniejszy....nadmienię, że mam tylozgiecie macicy, czy to może mieć wpływ?

U mnie wszystko ok. Tylko sprzęt do du..y, albo lekarka :wink:dlatego nie wrzucę zdjęcia bo porazka:(. Serduszko bije dziecię rośnie mimo że ponoć jest 3 dni młodsze :p. Trafiłam na zastępstwo za mojego ginekologa. Ta kobieta przemiła ale nawet w liczeniu tygodni musiałam jej pomóc :confused:. Niestety musiałam pójść bo w niedzielę na 3 tyg wyjeżdżam do Polski i chciałam być na bieżąco no i recepty pozalatwiac. Po powrocie mam nadzieje ze już mój lekarz będzie. Pozdrawiam cale zgromadzenie:D:p
Super [emoji9]
Dziewczynki kochane dołączam się do kciukow. Powodzenia. niech dzisiejszy dzień przyniesie lepsze wiadomości.
Magda kotki masz Prześliczne ja mam dwa psiaki i niedawno straciłam króliczka po 9 latach :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Po 3 pelnej stymulachi bez mrozakow :(
Leczylam sie w Artemidzie a teraz zastanawiam sie nad invicta Gdansk albo Novum Warszawa. To teraz super wynik stymulacji :) no wlasnie tak to jest z tymi komorkami ze jest strach przed zaplodnieniem wszystkich bo chodza mysli po glowie co ja z nimi zrobie jak sie uda. Ja wychodze z zalozenia ze od 3 proby kiedy do zaplodnienia sa wszystkie niech wszystkue zaplodnia jak sie uda i zostana to wroce po jednego zarodka i jak sie uda reszte oddam do adopcji
A w jakiej klinice teraz jestes ?
Gyncentrum Katowice

Do góry