reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny w ciąży. ...czy Was też dalej boli krzyż? Dzisiaj jakoś ten ból jest mocniejszy....nadmienię, że mam tylozgiecie macicy, czy to może mieć wpływ?
Mnie malo co boli. Jestem tylko dosc slaba w porownaniu z przed ciaza. No i miewam humory zywieniowe, ale nie na zasadzie teraz musze zjesc sledzie z dzemem, ale na zasadzie tym mnie matka chcesz karmic - nic z tego, tego nie jemy!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mam czwarty dzień po Transferze i od dwóch dni mam duszności. Czy to normalne? Może to być od progesteronu?

Evulek no to trzymam kciuki[emoji11]

Dziewczyny pewno to smieszne ale nie balyscie sie chodzic do wc po transferze?
Ja do tej pory się boję... kiedyś tu ktoś pytał, czy może "zrobić kupę" po i powiem Wam,że wtedy mnie to trochę rozbawiło, jednak ja też mam tego typu obawy... co więcej mój M po transferze jak chciałam zajechać coś zjesć to mówi do mnie "oj dobra masz zupę w domu, może lepiej żebyś się teraz nie najadła za bardzo i zaraz nie szła do kibla..." także to chyba dość naturalna obawa... jednak chyba niemożliwe,żeby kropek "wypadł" co?

reklama
Do góry