reklama
Do pozytywnej bety [emoji4]Pijemy do transferu??!
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczescie1986
Fanka BB :)
Mój kazał sikac na drugi dzień. W jednej klinice kazali mi iść od razu siusiu jak chciałam, a w drugiej musiałam polecić 30 minEvulek no to trzymam kciuki[emoji11]
Dziewczyny pewno to smieszne ale nie balyscie sie chodzic do wc po transferze?
M@gda
Moderatorka
Mnie malo co boli. Jestem tylko dosc slaba w porownaniu z przed ciaza. No i miewam humory zywieniowe, ale nie na zasadzie teraz musze zjesc sledzie z dzemem, ale na zasadzie tym mnie matka chcesz karmic - nic z tego, tego nie jemy!Dziewczyny w ciąży. ...czy Was też dalej boli krzyż? Dzisiaj jakoś ten ból jest mocniejszy....nadmienię, że mam tylozgiecie macicy, czy to może mieć wpływ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczescie1986
Oj kochane moje więc kupuje winko i od dziś pije czerwone wytrawneDo pozytywnej bety [emoji4]
M@gda
Moderatorka
Super, swietnie, gratulacje!! Okruszeczki zostancie z mama!Ja mialam 2 zarodki w 3dobie zamrozone jak odmrazali to hodowali je do blastocysty wiec dzis transferowali mi 2 ladne blastocysty [emoji4]
walczaca o szczescie
Ja do tej pory się boję... kiedyś tu ktoś pytał, czy może "zrobić kupę" po i powiem Wam,że wtedy mnie to trochę rozbawiło, jednak ja też mam tego typu obawy... co więcej mój M po transferze jak chciałam zajechać coś zjesć to mówi do mnie "oj dobra masz zupę w domu, może lepiej żebyś się teraz nie najadła za bardzo i zaraz nie szła do kibla..." także to chyba dość naturalna obawa... jednak chyba niemożliwe,żeby kropek "wypadł" co?Evulek no to trzymam kciuki[emoji11]
[emoji13] dziwne uczucie panika ze wydalisz kropeczki ale to chyba nie mozliwe byle by nie bylo zaparc mocnychy.Evulek no to trzymam kciuki[emoji11]
reklama
M@gda
Moderatorka
A nie mialas podejrzenia hiperki? Napisz do lekarza, moze to nic, ale nie warto ignorowac.Dziś mam czwarty dzień po Transferze i od dwóch dni mam duszności. Czy to normalne? Może to być od progesteronu?
Podziel się: