reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja miałam "świeże" zarodki, ale też stałam przed decyzją czy jeden czy dwa. Boję się bliźniaków jak cholera i nigdy nie chciałam mieć dwójki jednocześnie... ale doszłam do wniosku, że nie ma nic z czym sobienie poradzimy, a skoro dwójka zwiększa szanse to nie mam o czym dyskutować.... Zastanów się czy nie warto zaryzykować z dwoma kuleczkami :)
Myślę, że trzeba zwiększać szansę, a najwyżej będzie podwójne szczęście:tak:

Dziewczyny, a czy są wśród Was kobietki z tzw. niepłodnością idiopatyczną, którym in vitro przyniosło szczęście?
Micheline, u mnie książkowa niepłodność idiopatyczna. W badaniach moich i M. zero odchyleń od normy. Niestety pierwszy transfer dwóch maluchów nieudany, beta nawet nie drgnęła.
Czekam na crio i robię dodatkowe badania z zakresu immunologii. Mam nadzieję,że Twoje kropki zostaną z Tobą na długo;)

Daj spokój mi zawsze zastrzyki M robi sama nie zrobiłam ani jednego a podchodziliśmy do IUI do ivf i jestem 16tc a muszę mieć dwa dziennie zastrzyki także szacun ze robisz to sama

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
U mnie też tą fuchę dostał M ;-) Sama bym chyba nie dała rady się kłóć

Wczoraj przed blokiem stał czarny czarny kot, chciał przejść mi przez droge, ale sie cofnął. Wracając ze sklepu on nadal tam stal i patrzył na nas, tak jakby sie zastanawial "przyniesc im pecha, czy wystarczajaco są pechowi". Prosze o mocne kciuki za transfer[emoji4]
Ale w końcu nie przeszedł? Nie będzie dziś na pewno pecha. Wierzę, że będzie to jeden z najlepszych dni w Waszym życiu ;-) Powodzenia! Kciuki mocne ;-)

reklama
2017-07-19 Alfistka badanie hormonów po transerze :-D 2 Kropeczek :-* ( ET: 15.07.2017 )
2017-07-19 Oska305 Wizyta kontrolna 21 tyg
2017-07-19 Liv26 wizyta + usg 7t1d
2017-07-19 evulek111 criotransfer 2 blastek ✊

Powodzenia dziś dziewczyny! Niech to będzie dobry dzień. @Alfistka niech beta już dziś idzie w górę :D @evulek111 zaciskaj mocno nogi i przytul Maleństwa! Oska i Liv pięknych widoków i pozytywnych wiadomosći!

Do góry