M@gda
Moderatorka
porozpalamy ogniska, dodamy oszałamiającego ziela i będziem się bawićI jak narkoparty to tylko trawka! Zero igieł!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
porozpalamy ogniska, dodamy oszałamiającego ziela i będziem się bawićI jak narkoparty to tylko trawka! Zero igieł!
Myślę, że trzeba zwiększać szansę, a najwyżej będzie podwójne szczęścieja miałam "świeże" zarodki, ale też stałam przed decyzją czy jeden czy dwa. Boję się bliźniaków jak cholera i nigdy nie chciałam mieć dwójki jednocześnie... ale doszłam do wniosku, że nie ma nic z czym sobienie poradzimy, a skoro dwójka zwiększa szanse to nie mam o czym dyskutować.... Zastanów się czy nie warto zaryzykować z dwoma kuleczkami
Micheline, u mnie książkowa niepłodność idiopatyczna. W badaniach moich i M. zero odchyleń od normy. Niestety pierwszy transfer dwóch maluchów nieudany, beta nawet nie drgnęła.Dziewczyny, a czy są wśród Was kobietki z tzw. niepłodnością idiopatyczną, którym in vitro przyniosło szczęście?
Dzięki! e zwierzetami trzeba rozważnie, ani one z wami nie mogą się męczyć, ani wy z nimi, więc dobra decyzja o nieposiadaniu kota, jeśli miałby pojawić się jakiś problem.M@gda- boskie kociaki! Gdyby mój M. nie był na nie uczulony to miałabym całe stadko
U mnie też tą fuchę dostał M ;-) Sama bym chyba nie dała rady się kłóćDaj spokój mi zawsze zastrzyki M robi sama nie zrobiłam ani jednego a podchodziliśmy do IUI do ivf i jestem 16tc a muszę mieć dwa dziennie zastrzyki także szacun ze robisz to sama
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
U nas było słabe nasienie. Ale ja niepłodności idiopatyczna faktWiększość z nas ma niepłodność idiopatyczną (słownik chce mi zmienić idiopatyczną na idiomatyczną albo idiotyczną )
Invicta w Gdańsku moze tak, ale odradzam invicte w Gdyni i nie polecam dr Szczyptanska.A czy jestescie zadowolone z invicty bo my tez umowilismy sie na konsultacje.
Ale w końcu nie przeszedł? Nie będzie dziś na pewno pecha. Wierzę, że będzie to jeden z najlepszych dni w Waszym życiu ;-) Powodzenia! Kciuki mocne ;-)Wczoraj przed blokiem stał czarny czarny kot, chciał przejść mi przez droge, ale sie cofnął. Wracając ze sklepu on nadal tam stal i patrzył na nas, tak jakby sie zastanawial "przyniesc im pecha, czy wystarczajaco są pechowi". Prosze o mocne kciuki za transfer[emoji4]