reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny sorry bardzo że Was tak nękam pytaniami ale to moja pierwsza i mam nadzieję że ostatnia taka stymulacja więc nie wiem jak to wygląda.
Czy wy też tak w okolicy 7 dnia stymulacji miałyście mega dużo płodnego śluzu? Mam nadzieję że te zastrzyki powstrzymujące owulację działają bo zaczynam się bać że dojdzie do przedwczesnej owulki...

Też tak miałam, ale to chyba normalne. Myślałam, że już po ptakach, ale spokojnie. Cały czas tam były :)

Dziewczyny sorry bardzo że Was tak nękam pytaniami ale to moja pierwsza i mam nadzieję że ostatnia taka stymulacja więc nie wiem jak to wygląda.
Czy wy też tak w okolicy 7 dnia stymulacji miałyście mega dużo płodnego śluzu? Mam nadzieję że te zastrzyki powstrzymujące owulację działają bo zaczynam się bać że dojdzie do przedwczesnej owulki...

Spokojnie, lekarz na pewno wie co robi i co przepisuje. Miał już przed Tobą wiele pacjentek więc ryzyko, że akurat przy Tobie coś pójdzie nie tak jest naprawdę znikome. W tej chwili się nie martw, nie denerwuj. Na to niestety jeszcze przyjdzie czas.

Biorąc zastrzyki owulacja jest zatrzymana także spokojnie ;-)

reklama
Do góry