ewelin86
Fanka BB :)
Z wózkiem zaszakalam i po polowkowym usg kupiłamJa tez tak jakos
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Sent from my SM-A300FU using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z wózkiem zaszakalam i po polowkowym usg kupiłamJa tez tak jakos
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dziewczyny sorry bardzo że Was tak nękam pytaniami ale to moja pierwsza i mam nadzieję że ostatnia taka stymulacja więc nie wiem jak to wygląda.
Czy wy też tak w okolicy 7 dnia stymulacji miałyście mega dużo płodnego śluzu? Mam nadzieję że te zastrzyki powstrzymujące owulację działają bo zaczynam się bać że dojdzie do przedwczesnej owulki...
Dziewczyny sorry bardzo że Was tak nękam pytaniami ale to moja pierwsza i mam nadzieję że ostatnia taka stymulacja więc nie wiem jak to wygląda.
Czy wy też tak w okolicy 7 dnia stymulacji miałyście mega dużo płodnego śluzu? Mam nadzieję że te zastrzyki powstrzymujące owulację działają bo zaczynam się bać że dojdzie do przedwczesnej owulki...
Biorąc zastrzyki owulacja jest zatrzymana także spokojnie ;-)Dziewczyny sorry bardzo że Was tak nękam pytaniami ale to moja pierwsza i mam nadzieję że ostatnia taka stymulacja więc nie wiem jak to wygląda.
Ja również miałam 3 iui i teraz ivf. Jesteśmy na tym samym etapie , powodzenia.Zgadza się.. miałam 3 iui... teraz zaczynam przygodę z ivf
A klinika Invicta w Gdańsku? Koleżanka bardzo mi polecała i chwaliła. Macie jakieś doświadczenia?
Bedzie dobrze... Dzis masz wynnik?Pierwsze podejście, drugi transfer.
Nie, dziś dopiero 6dpt. Myślę,że zrobię betę dopiero w poniedziałek, to będzie 12 dpt ;-)Bedzie dobrze... Dzis masz wynnik?