Szczescie1986
Fanka BB :)
Aaa ok a co mi tak zaswitalo ,ze to dzis!!!uwazaj na siebieNie, dziś dopiero 6dpt. Myślę,że zrobię betę dopiero w poniedziałek, to będzie 12 dpt ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa ok a co mi tak zaswitalo ,ze to dzis!!!uwazaj na siebieNie, dziś dopiero 6dpt. Myślę,że zrobię betę dopiero w poniedziałek, to będzie 12 dpt ;-)
Jeszcze trochę czasu... ;-) Dzięki dziewczyny ;-) A jak Twoje samopoczucie dziś?Aaa ok a co mi tak zaswitalo ,ze to dzis!!!uwazaj na siebie
Doszlam juz do siebie. Wczoraj dostalam jakby piorunem. Przeplakalam daly dzien....ale coz takie mizanie sie nic mi nie da. Ogolnie jest mi smutno,ze tak wyszlo. Mam jyz swoje lata,podejscie 4 i ten czas...mam dwa dzieciatka jeszcze i mam cicha nadzieje, ze 5bedzie szczesliwa,a Bog mi wynagrodzi to bluzniakami....Jeszcze trochę czasu... ;-) Dzięki dziewczyny ;-) A jak Twoje samopoczucie dziś?
No właśnie, wczoraj był dzień na smutek a dziś dalej do walki! Trzeba wierzyć w nasze kropki ;-)Doszlam juz do siebie. Wczoraj dostalam jakby piorunem. Przeplakalam daly dzien....ale coz takie mizanie sie nic mi nie da. Ogolnie jest mi smutno,ze tak wyszlo. Mam jyz swoje lata,podejscie 4 i ten czas...mam dwa dzieciatka jeszcze i mam cicha nadzieje, ze 5bedzie szczesliwa,a Bog mi wynagrodzi to bluzniakami....
Niestety nie pomogę, ja się zawsze bałam tak manewrować tą @... ;-)Dziewczyny mam podejsc znowu w cyklu naturalnym. Moje pytanie brzmi czy biorac teraz pigulki anty. Zablokuje miesiaczke do pobytu w Polsce i czy jesli opoznie okres na 2-3 tyg nic sie nie stanie przy odstawieniu i podejsciu do kolejnego transferu??mam troche obawy ,ze moga to byc skutki zeby zarodek sie przykleil
Hej Zastrzyki nic nie bolą, igiełki malutkie i cieniutkie, ja nic nie czułam jak się kułam, no może poza maleńkim dyskomfortem związanym z tym, że ampułki trzeba trzymać w lodówce i były zimne. Ale potem zaczęłam sobie je wyciągać na jakieś pół godziny żeby się ogrzały i było ok. To naprawdę nic strasznego
Same procedury nie trwaja tak długo, chyba, że ci się przyplącze hiperka to na transfer będzie trzeba czekać. Trzymam za Ciebie kciuki
Madzia jak na imię?Dziewczyny, ja po badaniu i jest dobrze. Kolejny lekarz mowi ze.dziewczyna, wiec nic się nie zmienia i bedzie Żywia. Jest juz duuuuza - 280g wazy!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nospe weź szybciuchno!Cześć dziewczyny. Dzis jest u mnie 6 dpt i od rana mam straszny ból na samym dole brzucha... taki jal na @ tylko strasznie silny... to chyba nie jest dobry znak,co...? :/
Wzięłam, ale boje się strasznie,że to nie wróży dobrze... ;-(Nospe weź szybciuchno!