reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze trochę czasu... ;-) Dzięki dziewczyny ;-) A jak Twoje samopoczucie dziś?
Doszlam juz do siebie. Wczoraj dostalam jakby piorunem. Przeplakalam daly dzien....ale coz takie mizanie sie nic mi nie da. Ogolnie jest mi smutno,ze tak wyszlo. Mam jyz swoje lata,podejscie 4 i ten czas...mam dwa dzieciatka jeszcze i mam cicha nadzieje, ze 5bedzie szczesliwa,a Bog mi wynagrodzi to bluzniakami....

Dziewczyny mam podejsc znowu w cyklu naturalnym. Moje pytanie brzmi czy biorac teraz pigulki anty. Zablokuje miesiaczke do pobytu w Polsce i czy jesli opoznie okres na 2-3 tyg nic sie nie stanie przy odstawieniu i podejsciu do kolejnego transferu??mam troche obawy ,ze moga to byc skutki zeby zarodek sie przykleil

Doszlam juz do siebie. Wczoraj dostalam jakby piorunem. Przeplakalam daly dzien....ale coz takie mizanie sie nic mi nie da. Ogolnie jest mi smutno,ze tak wyszlo. Mam jyz swoje lata,podejscie 4 i ten czas...mam dwa dzieciatka jeszcze i mam cicha nadzieje, ze 5bedzie szczesliwa,a Bog mi wynagrodzi to bluzniakami....
No właśnie, wczoraj był dzień na smutek a dziś dalej do walki! Trzeba wierzyć w nasze kropki ;-)

Dziewczyny mam podejsc znowu w cyklu naturalnym. Moje pytanie brzmi czy biorac teraz pigulki anty. Zablokuje miesiaczke do pobytu w Polsce i czy jesli opoznie okres na 2-3 tyg nic sie nie stanie przy odstawieniu i podejsciu do kolejnego transferu??mam troche obawy ,ze moga to byc skutki zeby zarodek sie przykleil
Niestety nie pomogę, ja się zawsze bałam tak manewrować tą @... ;-)

Hej :) Zastrzyki nic nie bolą, igiełki malutkie i cieniutkie, ja nic nie czułam jak się kułam, no może poza maleńkim dyskomfortem związanym z tym, że ampułki trzeba trzymać w lodówce i były zimne. Ale potem zaczęłam sobie je wyciągać na jakieś pół godziny żeby się ogrzały i było ok. To naprawdę nic strasznego :)
Same procedury nie trwaja tak długo, chyba, że ci się przyplącze hiperka to na transfer będzie trzeba czekać. Trzymam za Ciebie kciuki :)

reklama
Do góry