Alfistka
Fanka BB :)
Spokojnie, jeszcze czas, nie stresuj się bo to Ci nie pomoże, co ma być to będzie, tylko spooookooooojnieeeeeee.....Wzięłam, ale boje się strasznie,że to nie wróży dobrze... ;-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, jeszcze czas, nie stresuj się bo to Ci nie pomoże, co ma być to będzie, tylko spooookooooojnieeeeeee.....Wzięłam, ale boje się strasznie,że to nie wróży dobrze... ;-(
Cwaniara Łatwo powiedzieć, sama wiesz ;-) Jak Twoja temperatura??Spokojnie, jeszcze czas, nie stresuj się bo to Ci nie pomoże, co ma być to będzie, tylko spooookooooojnieeeeeee.....
Rano nie mierzyłam w ogóle, wieczorem zmierzę, jutro już jadę ale na hormony i betę przy okazji która wyjdzie zero na pewno po 4 dniach ale w sobotę już robię betę po 7 dniach także nie będzie źle u Ciebie bo razem będziemy zasuwały, zobaczyszCwaniara Łatwo powiedzieć, sama wiesz ;-) Jak Twoja temperatura??
Teraz mi Kochane powiedzcie czy któraś wie dlaczego relanium nie bierze się np do bety? Skoro ktoś ma cały czas skurcze i ma pozwolenie na branie nospy do bety, żeby te skurcze zniwelować to dlaczego razem z tą nospą nie można brać relanium, które też uspokaja macicę?
Ja jestem w Novum i w ogóle nie ma mowy o relanium, a Ty jakie bierzesz leki?Teraz mi Kochane powiedzcie czy któraś wie dlaczego relanium nie bierze się np do bety? Skoro ktoś ma cały czas skurcze i ma pozwolenie na branie nospy do bety, żeby te skurcze zniwelować to dlaczego razem z tą nospą nie można brać relanium, które też uspokaja macicę?
Do bety brałaś? Och to łobuzy to nad czym ja się zastanawiam? Po ostatnim transferze moje skurcze zwijały mnie w pół bo bałam się leki brać i nikt mi nie powiedział, że mogęJa brałam, miałam to w zaleceniach.
Oj jak ja bym tego chciała... ;-)Rano nie mierzyłam w ogóle, wieczorem zmierzę, jutro już jadę ale na hormony i betę przy okazji która wyjdzie zero na pewno po 4 dniach ale w sobotę już robię betę po 7 dniach także nie będzie źle u Ciebie bo razem będziemy zasuwały, zobaczysz
Relanium 3x1, luteina 3x2 estrofem 3x1 i luteina pod język 3x4 i nospę max 3x1Ja jestem w Novum i w ogóle nie ma mowy o relanium, a Ty jakie bierzesz leki?
Kurdę ja mam coś mało tej luteiny... 2x2. No ale cóż teraz to już nic nie zmienimy tylko czekanie nam zostało :-)Relanium 3x1, luteina 3x2 estrofem 3x1 i luteina pod język 3x4 i nospę max 3x1