reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kochanie u mnie to samo. za każdym razem im mówię że u nas jest grubsza sprawa i ciągle i tak te same pytania słyszę. ludzie są głupi, nietaktowni, niuswiadomieni jak wielkim obciążeniem psychicznym jest niepłodność. nie możemy się tym przejmować bo mamy większy problem niż pierdolenie ludzi. .. taka jestem mądra ale sama rycze w poduszkę od rana...
a co u ciebie kochana sie dzieje?nie mialaś isc jutro na bete?

a możecie mi powiedzieć na czym polega to embrioglue?? Nie spotkałam się z tym jeszcze.

To enzym, który zwiększa zdolność implantacji. Ma w sobie jakieś składniki dobrze odzialujace na zarodek i pomagające mu się zagniezdzic. Oczywiście opinie o tym (potocznie zwanym "kleju") są różne, ale czego się nie robi aby zwiększyć szanse.

reklama
To enzym, który zwiększa zdolność implantacji. Ma w sobie jakieś składniki dobrze odzialujace na zarodek i pomagające mu się zagniezdzic. Oczywiście opinie o tym (potocznie zwanym "kleju") są różne, ale czego się nie robi aby zwiększyć szanse.
a widzisz, dzięki ;-) a czemu mi takich cudów nikt nie proponował... trzeba mieć do tego jakieś wskazania szczególne?

Do góry