reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....

W takiej sytuacji pewnie żadne słowa pociechy nic nie dadzą. Życzę Ci dużo siły.

reklama
dżoasia, te papierochy to wyrzuć, serio ;)

Przykro mi się, że tak się stało, ale ja też miałam torbiel, jeszcze przed stymulacją, ale przez nią cała stymulka mi się przesunęła, potem transfer bo hiperka i czułam się tak, że ja krok w przód a 3 garści piachu w oczy dostawałam...
ja się napie**Ole dzisiaj... jedni mają ciążę , inni mogą się szlachetnie schlać z rozpaczy

kochane nie bylam rok w Polsce chce byc tez z najblizszymi dla ktorych nic nie mowilam ,ze mamy taki problem/1 najgorsze jest to ze sa tez dogryzania kiedy w koncu,ale ja nie moge tak czy siak podchodzic teraz bo musze miec mc przerwy u nas tak jest
kochanie u mnie to samo. za każdym razem im mówię że u nas jest grubsza sprawa i ciągle i tak te same pytania słyszę. ludzie są głupi, nietaktowni, niuswiadomieni jak wielkim obciążeniem psychicznym jest niepłodność. nie możemy się tym przejmować bo mamy większy problem niż pierdolenie ludzi. .. taka jestem mądra ale sama rycze w poduszkę od rana...

ja się napie**Ole dzisiaj... jedni mają ciążę , inni mogą się szlachetnie schlać z rozpaczy
Ja jak sie dowiedzialam ze mi transfer przekladaja bo mam hiperke zapowiedzialam mezowi ze sie schleje. On lal, ja pilam... w sumie to az sie wstydzę tego co pamietam co mowilam i robilam... nastepnego dnia poszlam do pracy, ale jakos mega kac wspolmierny do tego ile wypilam mnie minal. Twardy reset bywa potrzebny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kochanie u mnie to samo. za każdym razem im mówię że u nas jest grubsza sprawa i ciągle i tak te same pytania słyszę. ludzie są głupi, nietaktowni, niuswiadomieni jak wielkim obciążeniem psychicznym jest niepłodność. nie możemy się tym przejmować bo mamy większy problem niż pierdolenie ludzi. .. taka jestem mądra ale sama rycze w poduszkę od rana...
Dziwczyny, zazwyczaj jestem daleka od takich wyznan, ale tule was mocno... serce sie kraja...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry