reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dla świętego spokoju możesz sprawdzić na własną rękę. Sama to przechodziłam miesiąc temu... Najpierw nie było przyrostu a potem spadła na łeb na szyję. Ale były tu przypadki słabych wzrostów, a nawet spadków a dzisiaj dzidzia w brzuchu rośnie jak na drożdżach. Nie chcę Ci robić nadziei ale tak dla świętego spokoju powtórz nawet jutro jeśli masz możliwość.

reklama
Więc ujawnie się i ja:) dzwoniłam dziś do Poznania ( Invimed) i umówiłam się na14.08 na wstępną wizytę. Do dr. Sroki. Zobaczymy jaki wyznaczy plan. Ostatnio miałam AMH coś ok 3 a wychodowalam 10 pęcherzyków z czego 7 komórek 6 się zaplodnilo a do 5 doby przetrwał jeden zarodek. A My ich do badań potrzebujemy więcej. Bo jeszcze trochę ich odpadnie z uwagi na genetyke.

Dziewczyny, pomóżci bo zaćma mmi siada, cz ovitrelle nie fałszuje wyniku bety do 14 dni po podaniu??

Nie mniej jednak zrobiłabym betę za 2 dni i ona będzie rozstrzygająca.
Troszkę tak ale to sa mini wartosci. Ja po iui 11dp mialam bete 0,36

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Ale dziś smutny Dzień bardzo wam wszystkim współczuję. U mnie jeszcze tyle dni do testu i coraz większy stres

reklama
Do góry