reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dziś byłam na monitoringu. W czwartek mam criotransfer. Mam mieć do niego embrioglue, na pewno nie zaszkodzi a może coś pomoże. Trzymajcie kciuki :)
Ja też miałam embrioglue... Ale dziś było punkcji i transferów w naszej klinice... W czwartek będę trzymała kciuki za Ciebie i za sprawna rękę i oko dr Moniki....

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczynki byłam dziś na wizycie... Wszystko jest dobrze.... Dzieciątko ok, szyjka ok i zamknięta. Dostałam zielone światło na wyjazdy weekendowe i na współżycie. I widziałam....SIUSIAKA!!!!! A byłam pewna że będzie dziewczyna!!! Bo do tej pory nie chciał się ujawnić!!!

Następna wizyta u mojej dr za 5 tygodni bo wcześniej idzie na urlop... Ale w następnym tygodniu idę na pierwsza wizyte w ramach pakietu luxmed ... A 16.08 usg polowkowe więc jakoś dotrzymam do tego 21.08....

a co u ciebie kochana sie dzieje?nie mialaś isc jutro na bete?
ja dostałam małe plamienia brązowe i sikacz negatywny a to już 11dpt wiec u mnie na 100% dupa i czuje ze mnie zaraz krew zaleje ( dosłownie i w przenośni). poszłam na betę tylko dla pewności żeby móc się jutro spokojnie schlać bez obaw. jutro wynik ale znam go, więc wiem co czujesz.. chociaż byłam pewna że u ciebie będzie ok...ten twój wynik to był dla mnie gwóźdź do trumny. także dziś jest jakiś słaby dzień dla większości z nas. oby taki ostatni.

nie mam dobrej wiadomosci1 wlasnie dostalam telefon wynnik negatywny!ryczec mi sie chce.... myslalam ,ze tym razem wyjdzie nie dostałam zadnych plamien nic a nic i bylam przy nadziei! od czego to zalezy ....dziewczyny ja juz nie mam sily podchodzic 5 raz ....
Kochana tak pięknie przykro [emoji58]kurde a myślałam że Tym razem się uda, może jakiej dodatkowe badania trzeba zrobić hmm... nie poddawaj się!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki byłam dziś na wizycie... Wszystko jest dobrze.... Dzieciątko ok, szyjka ok i zamknięta. Dostałam zielone światło na wyjazdy weekendowe i na współżycie. I widziałam....SIUSIAKA!!!!! A byłam pewna że będzie dziewczyna!!! Bo do tej pory nie chciał się ujawnić!!!

Następna wizyta u mojej dr za 5 tygodni bo wcześniej idzie na urlop... Ale w następnym tygodniu idę na pierwsza wizyte w ramach pakietu luxmed ... A 16.08 usg polowkowe więc jakoś dotrzymam do tego 21.08....

Super! Mnie się śni po nocach mały chłopiec :p

ja dostałam małe plamienia brązowe i sikacz negatywny a to już 11dpt wiec u mnie na 100% dupa i czuje ze mnie zaraz krew zaleje ( dosłownie i w przenośni). poszłam na betę tylko dla pewności żeby móc się jutro spokojnie schlać bez obaw. jutro wynik ale znam go, więc wiem co czujesz.. chociaż byłam pewna że u ciebie będzie ok...ten twój wynik to był dla mnie gwóźdź do trumny. także dziś jest jakiś słaby dzień dla większości z nas. oby taki ostatni.
wiesz ,ze te sikacze to czesto plataja figle! moja znajoma miala negatywny sikacz!wszystko wskazywalo na to ze dostanie okres bo bole jak na okres i te plamienia i powiem ci ze poddala sie ale pojechala na badania i tutaj siupris !dzisiaj jest w 8 mc wiec kochana u ciebie jest jeszcze nadzieja!czekaj do jutra i nie chlaj jeszcze bo może akurat cos sie zaswieci!ja juz wiem na bank ze nici dostala okres i zle sie zaczelam czuc wiec nawet do chlania jestem nie tegas dzisiaj! jade do polski wiec biore tabletki antyko....po to zeby zatrzymac miesiaczke do momentu jak nie wroce bo bedzie okresic akurat w polsce a nie bede czekac na to kolejnych miesiacy przeciez czekaja na mnie jeszcze 2moje dzieciatka!one musza zostac ze mna

ja sie nie lecze w Polsce!
u nas jest refundowane,ale to juzna walczylam ! nie chodzi o kase to chodzi o moje sily i o walke .!rozczarowałam sie i to na maxa ! bylam przy nadziei ,az do konca walczylam !mamy jeszcze dwa zamrozone .....ale co z tego jak pewnie nie wyjdzie nic z tego!dziewczyny przeciez ja jestem zdrowa nic mi nie dolega ,moj partner ma problem a teraz nawet w szpitalu powiedzieli jest mrozaczek jest super i ze to cykl naturalny! lezalam nic nie robilam ,dmuchalam na siebie i sralam ze wszsytkim wiec przy kolejnym gdybym miala sily jeszcze pojsc to juz nie wiem od czego to zalezaloby!
Gdybyś się zdecydowała na jeszcze jedno podejście, może by było warto podać te 2 zarodeczki? Zawsze to większa szansa .

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się wczoraj schlałam ze stresu przed wizytą. Dziś umierająca jestem ale wolę kaca od tych nerwów...
Ty sie stymulujesz teraz... takie chlanie tylko w cylkach kiedy nie produkujesz jajek ani nie plsnujesz transferu :) ja pilam po wizycie niedlugo po punkcji a zaraz przed 30 urodzinami, bo tak transfer by mi wtedy wypadl i na 30 bylabym w ciazy...

Dla mnie... to byl drugi raz w zycie kiedy tak pilam ze stracilam kontakt z rzeczywistoscia :( nie jestem z tegi dumna, ale potrzebowalam tego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No i chu... :( pęcherzyki niby rosną choć nawet nie wiem ile ich jest ale lekarkę martwi że nie mają ładnych kształtów okrągłych tylko są jakby porozciągane :( dostałam jeszcze jeden rodzaj zastrzyków i w środę kolejna wizyta...
Oby poprawily im sie kształty. Pecherzyki pamietajcie ze nie powinnyscie byc fit tylko okraglutkie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry