reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze trochę kusisz ;-) Ale strasznie się boję niepowodzenia... no zobaczymy jak minie najbliższy tydzień :-)
Zrob jak czujesz [emoji5] ja robilam wcześnie bo lekarka mi kazala bo byłam pewna ze sie nie udalo bo czułam jakbym za 10minut @ miala dostać i mialam beżowy śluz. I napisalam do Niej sms i kazala mi jechac na bete[emoji6] pamiętam jak dzis 1maja byl bylam zla ze musze sie ciagac po szpitalach i byliśmy w szoku jak M odebrał wyniki

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Zrob jak czujesz [emoji5] ja robilam wcześnie bo lekarka mi kazala bo byłam pewna ze sie nie udalo bo czułam jakbym za 10minut @ miala dostać i mialam beżowy śluz. I napisalam do Niej sms i kazala mi jechac na bete[emoji6] pamiętam jak dzis 1maja byl bylam zla ze musze sie ciagac po szpitalach i byliśmy w szoku jak M odebrał wyniki

aż mnie ciarki przeszły :-) cudownie. A wspominałaś,że stres u Ciebie nie odpuszcza nawet w ciąży, ale coś się dzieje nie do końca prawidłowo czy poprostu po tylu przejściach nie możesz spokojnie cieszyć się ciążą?
Ja ostatnio dzień przed testem podczas aplikacji luteiny zobaczyłam czerwony śluz i już czułam,że to zbliża się @... przepłakałam pół nocy, o 4 rano wstałam bo nie mogłam i tak spać zrobiłam sikańca, biały, potem pojechałam na bete <1,20 i cały dzień dramatu. Teraz chciałam tego uniknąć ;-)

aż mnie ciarki przeszły :-) cudownie. A wspominałaś,że stres u Ciebie nie odpuszcza nawet w ciąży, ale coś się dzieje nie do końca prawidłowo czy poprostu po tylu przejściach nie możesz spokojnie cieszyć się ciążą?
Ja ostatnio dzień przed testem podczas aplikacji luteiny zobaczyłam czerwony śluz i już czułam,że to zbliża się @... przepłakałam pół nocy, o 4 rano wstałam bo nie mogłam i tak spać zrobiłam sikańca, biały, potem pojechałam na bete <1,20 i cały dzień dramatu. Teraz chciałam tego uniknąć ;-)
Ojj ile ja testów zrobiłam zanim zaczęliśmy leczenie i za każdym razem mialam taka realna nadzieję a potem beczalam dwa dni. No mamy różne przygody. Sama Zosia ma się świetnie ale ja plamie od kilku tygodni i muszę lezec odkleja mi sie kawalek owodni

Ojj ile ja testów zrobiłam zanim zaczęliśmy leczenie i za każdym razem mialam taka realna nadzieję a potem beczalam dwa dni. No mamy różne przygody. Sama Zosia ma się świetnie ale ja plamie od kilku tygodni i muszę lezec odkleja mi sie kawalek owodni

Oj to rozumiem niestety stres, jednak trzeba go ograniczać aby Zosieńka nie odczuwała,że coś tam się z Mamą dzieje niepokojącego :-)
Życzę powodzenia na każdy kolejny dzień i aby już teraz było tylko dobrze, bo zasługujemy na to jak nikt inny ! :-D

Dziewczyny czy wy czułyście podczas stymulacji? Ja dziś mam 4 dzień stymulacji a 5dc i kurde nie czuję żeby coś tam rosło. No może wczoraj coś leciutko prawy jajnik. Zaczynam się bać że w poniedziałek pójdę na usg a tam dupa będzie a nie pęcherzyki..
Ja do samej punkcji nic nie czulam. Kompletnie. Lekarz nie chcial wierzyc ze nic mnie nie boli:)

reklama
Do góry