reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie, ja jeszcze czekam. Dziś mam dopiero 3dpt i zupełnie nic nie czuję. Czasami coś mnie zakuje albo raczej załaskocze to nospę biorę i czekam ;-)
No duzo cierpliwosci trzeba mieć [emoji5] a to pierwszy transfer czy kolejny? Przepraszam ale tyle dziewczyn jest ze nie nadążam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
No duzo cierpliwosci trzeba mieć [emoji5] a to pierwszy transfer czy kolejny? Przepraszam ale tyle dziewczyn jest ze nie nadążam

Wiem, wiem rozumiem ja też nie zawsze ogarniam kto na jakim jest etapie ;-)
To mój drugi transfer, pierwszy nieudany jednego 3dniowego świeżaka, tereaz criotransfer 4 dniowego kropka i oczekiwanie. Został jeszcze jedne mrozak ;-)

Wiem, wiem rozumiem ja też nie zawsze ogarniam kto na jakim jest etapie ;-)
To mój drugi transfer, pierwszy nieudany jednego 3dniowego świeżaka, tereaz criotransfer 4 dniowego kropka i oczekiwanie. Został jeszcze jedne mrozak ;-)
No to masz perspektywy [emoji5] kiedy beta? Trzymam kciuki

Jak trafiłam na IP w 9t4d i powiedziałam ze 10 to polozna mnie opierniczyła ze mam se nie dodawać i ze to 9t . I zapytałam ginekolog to tez powiła ze 9t . Wiec sama już nie wiem jak to ma być

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Doczytałam, ze lekarze nie używają cyfry tygodnia, kiedy ten sie jeszcze nie skończył. Czyli wg tego 6t5d to koniec 6 tygodnia chyba...;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

4 dniowy to nie za wcześnie? Ty iludniowy miałaś transferowany? ewentualnie 9 dpt to jest piątek ja już robię tylko bete. Bo już tyle sikaczy przepłakałam,że powiedziałam im stanowcze nie!
Ja tez sikacza nie robilam. Do tej pory lezy w szafce. Ja mialam 5dniową blastkę. Wynik był dwucyfrowy. 9dpt to tak akurat mysle i tak liczy się przyrost [emoji5]

reklama
Do góry