Ja coś tam widzę. I zanim zrobiłam betę z krwi to tez tak mnie plecy bolały, że chodzić nie mogłam. Beta była pozytywna. Trzymam mocno kciuki[emoji7] [emoji7] [emoji9]moja kreska jest strasznie jasna ,ale wiecie co ja ledwo chodze tak mnie kregoslup nawala! czy ja tylko mam omamy z ta kreska jasna czy wy tez cos widzicie?
reklama
Dziewczyny już po wizycie. Moje Skarby zdrowe. I potwierdzone, że pod sercem siedzą Sara i Tobiasz. Do końca się bałam, ze coś się zmieni [emoji6]. Maluchy mają po ok 300g. Zdjęcia nie wstawię, bo nie mam jakichś sensowny. A Tobinek to już całkiem zakrył się łapkami. A Saruńka ziewała i pomachała rączka. Serce się roztapia normalnie...[emoji7][emoji7][emoji7]Kocham nad życie [emoji7][emoji11]
Justyna3007
Fanka BB :)
to super teraz dbaj o siebie i maleństwaJa już po transferze z 14 komórek 11 siebie zaplodnilo ale do dziś przetrwało 5. Dwa zarodeczki mi podali a czy reszta się rozwinie i zamroza dowiem się dopiero 20 mam się wtedy skontaktować z lekarzem podać wynik progesteronu. Beta 27 lipca ale chyba zrobię wcześniej jak myślicie? Dziś podano trzy dniowe
Justyna3007
Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i niestety moje endometrium ruszyło ale słabo mam 6,7 zwiększyła mi dawkę maxon-u jem orzechy piję czerwone wino nastepna wizyta konrtolna w poniedziałek
Może wy mi jeszcze coś podpowiecie co mam zrobić aby mi jeszcze troszkę podskoczyło
Może wy mi jeszcze coś podpowiecie co mam zrobić aby mi jeszcze troszkę podskoczyło
trzymam kciuki mocno żeby już z tobą zostały !!!Ja już po transferze z 14 komórek 11 siebie zaplodnilo ale do dziś przetrwało 5. Dwa zarodeczki mi podali a czy reszta się rozwinie i zamroza dowiem się dopiero 20 mam się wtedy skontaktować z lekarzem podać wynik progesteronu. Beta 27 lipca ale chyba zrobię wcześniej jak myślicie? Dziś podano trzy dniowe
Szczescie1986
Juz doczekac sie nie moge byc moze potwierdzeni. Wczesniej przed testem dostawalam okres ,teraz nic na to nie wskazuje ale boje sie jutra ,ze moja niunia moze zrobic mi psikusaJa coś tam widzę. I zanim zrobiłam betę z krwi to tez tak mnie plecy bolały, że chodzić nie mogłam. Beta była pozytywna. Trzymam mocno kciuki[emoji7] [emoji7] [emoji9]
anetka303
Już takie duże Twoje dzieci? Ale ten czas leci. ... boskoDziewczyny już po wizycie. Moje Skarby zdrowe. I potwierdzone, że pod sercem siedzą Sara i Tobiasz. Do końca się bałam, ze coś się zmieni [emoji6]. Maluchy mają po ok 300g. Zdjęcia nie wstawię, bo nie mam jakichś sensowny. A Tobinek to już całkiem zakrył się łapkami. A Saruńka ziewała i pomachała rączka. Serce się roztapia normalnie...[emoji7][emoji7][emoji7]Kocham nad życie [emoji7][emoji11]
[emoji127] 28.10.2017
Oczekiwanie2017
Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i niestety moje endometrium ruszyło ale słabo mam 6,7 zwiększyła mi dawkę maxon-u jem orzechy piję czerwone wino nastepna wizyta konrtolna w poniedziałek
A który to dzień cyklu? Od jakiej wielkości endometrium robią u Was transfer?
reklama
katharina203
Ja endometrium bralam estrofem dopochwowo i uroslo...Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i niestety moje endometrium ruszyło ale słabo mam 6,7 zwiększyła mi dawkę maxon-u jem orzechy piję czerwone wino nastepna wizyta konrtolna w poniedziałek
Podziel się: