reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Kochana a gdzie się leczysz?Dziewczyny o ktorej godzinie dzwonili do Was po punkcji na drugi dzien czy sie komorki zaplodnily?
Bo do mnie nikt jeszcze nie dzwonil i martwie sie ze to zle wrozy...
Do nas mieli dzwonić między 10.30 a 11.30 a ja sama zadzwoniłam zapłakana o 12.30 i się okazało,że wszystko jest dobrze. Także narazie niestety trzeba czekać ;-)
kilosierra
Dziewczyny 5 tydzień 4 dzień to 5 czy 6 tydzień ciąży?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
anetka303
Ja widzę cień. Warto byłoby zrobić badania z krwi dla pewnościmoja kreska jest strasznie jasna ,ale wiecie co ja ledwo chodze tak mnie kregoslup nawala! czy ja tylko mam omamy z ta kreska jasna czy wy tez cos widzicie?
[emoji127] 28.10.2017
natalix0
Do mnie nikt nie dzwonił, ja sama zadzwoniłamDziewczyny o ktorej godzinie dzwonili do Was po punkcji na drugi dzien czy sie komorki zaplodnily?
Bo do mnie nikt jeszcze nie dzwonil i martwie sie ze to zle wrozy...
Ja przezywalam to samo...zyczenia od rodziny...ciąże kolezanek...ktore zachodziły od niechcenia i nie były pewne czy chcą...prawda jest taka ze syty glodnego nie zrozumie. Ja juz mialam depresję ogólnie odseparowalam sie od ludzi. W te Wigilię przy życzeniach tak się rozplakalam jak mama mi skladala zyczenia bo Ona tak bardzo rozumiala co przezywam ze nie moglam sie uspokoic...płacze nawet teraz jak o tym wszystkim myślę. W styczniu podjęliśmy decyzję o in vitro i udalo sie bardzo szybko ale dużo przeszliśmy i dalej przechodzimy i denerwuje mnie dalsza rodzina ktora nie rozumie jak ciężko nam było o te ciaze i jak jeszcze jest ciężko....
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
reklama
anetka303
Już 6 [emoji4]Dziewczyny 5 tydzień 4 dzień to 5 czy 6 tydzień ciąży?
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: