reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny o ktorej godzinie dzwonili do Was po punkcji na drugi dzien czy sie komorki zaplodnily?
Bo do mnie nikt jeszcze nie dzwonil i martwie sie ze to zle wrozy...

reklama
Moka ja baedzo zle przeszlam stymulacji i bolalo mnie i wydelo a tylko 4 pecherzyki a niektore dziewczyny nie czuja nic a maja duzo i ladne pecherzyki wiec nie martw sie[emoji11]

Dziewczyny o ktorej godzinie dzwonili do Was po punkcji na drugi dzien czy sie komorki zaplodnily?
Bo do mnie nikt jeszcze nie dzwonil i martwie sie ze to zle wrozy...
Kochana a gdzie się leczysz?
Do nas mieli dzwonić między 10.30 a 11.30 a ja sama zadzwoniłam zapłakana o 12.30 i się okazało,że wszystko jest dobrze. Także narazie niestety trzeba czekać ;-)

Dziewczyny 5 tydzień 4 dzień to 5 czy 6 tydzień ciąży?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja przezywalam to samo...zyczenia od rodziny...ciąże kolezanek...ktore zachodziły od niechcenia i nie były pewne czy chcą...prawda jest taka ze syty glodnego nie zrozumie. Ja juz mialam depresję ogólnie odseparowalam sie od ludzi. W te Wigilię przy życzeniach tak się rozplakalam jak mama mi skladala zyczenia bo Ona tak bardzo rozumiala co przezywam ze nie moglam sie uspokoic...płacze nawet teraz jak o tym wszystkim myślę. W styczniu podjęliśmy decyzję o in vitro i udalo sie bardzo szybko ale dużo przeszliśmy i dalej przechodzimy i denerwuje mnie dalsza rodzina ktora nie rozumie jak ciężko nam było o te ciaze i jak jeszcze jest ciężko....

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Do góry