reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
w poniedziałek jade do szpitala!nie mieszkam w Polsce więc u nas to tylko chodzi sie na okreslone rande vous

Mój sikacz jest z godziny 15 i 6dpt . U mnie najlepsze było ze test był czułości 20 a jak betę zrobiłam to miałam tylko 8,3 i byłam załamana bo dziewczyny tutaj miały wyniki 6dpt dwucyfrowe . Trzy dni przeryczałam do kolejnej bety ze nic z tego a tu mój maluszek mnie zaskoczył i zawalczył . Trzeba wierzyć cuda się zdarzają !! [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

o rety to teks moje teściowej "żeby się w końcu wasze marzenie spełniło" niby chcą pewnie dobrze, ale dla mnie to nie do zniesienia. Robimy wszystko aby się spełniło... wszystko byśmy mogli oddać aby tylko przytulić nasze Szczęście.
Ja się trzymam nadzieji że na szczęście jeszcze kilka miesięcy mamy :p Może już nie trzeba będzie tego wysłuchiwać.

Trudno powiedzieć. My robiliśmy in vitro ze względu na kiepskie nasienie a przy stymulacji okazało się że ja kiepsko reagują miałam maksymalną dawkę leku najlepszego na rynku wg mojej lekarki i mialam 6 pęcherzyków. Najpierw miałam mniejsza dawkę potem maksymalną ale więcej pęcherzyków nie powstało. ]
A możesz powiedzieć który lek brałaś?

reklama
O kasie to już wogole szkoda gadać. Pewnie by było, że na leczenie macie a na wczasy czy samochód Wam szkoda...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe moj brat to ostatnio wypalil do emka po nieudanym transwerze i co teraz bedziecie jeszcze probowac. Na to emek ze musimy kase nazbierac kredyt wziasc bo tym razem juz leki bez refundacji. I ile mozna liczyc na pomoc rodzicow ze tak glupio juz od nich brac. Na to brat ze stary nie liczy sie kasa tylko dalsze dzialanie. Fakt kasa sie nie liczy bo wezmiemy kredyt i i tak bedziemy probowac. Ale jak brat uslyszal ze 1 lek ktory starczy na niecaly tydzien stymulacji bedzie mas teraz kosztowal 1500 zl a bedzie potrzebny niejeden. To juz mi mina zrzedla i zrozumial troszke czemu robimy przerwe :D

Do góry