dżoasia
Fanka BB :)
Macie może tą książkę w pdfie? Lub jakąs stronkę żeby można było ją ściągnąc?Super musze poszukac i przeczytac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie może tą książkę w pdfie? Lub jakąs stronkę żeby można było ją ściągnąc?Super musze poszukac i przeczytac
czyli pozytywnie mimo sikacza
w poniedziałek jade do szpitala!nie mieszkam w Polsce więc u nas to tylko chodzi sie na okreslone rande vous
Ja się trzymam nadzieji że na szczęście jeszcze kilka miesięcy mamy Może już nie trzeba będzie tego wysłuchiwać.o rety to teks moje teściowej "żeby się w końcu wasze marzenie spełniło" niby chcą pewnie dobrze, ale dla mnie to nie do zniesienia. Robimy wszystko aby się spełniło... wszystko byśmy mogli oddać aby tylko przytulić nasze Szczęście.
Ojj nie strasz. .....Oj Kochana tamten ból to był pikuś . W 9 t dostałam takich boli krzyża i kości ogonowej ze nie spałam trzy noce. Boje się żebym nie miałam rwy kulszowej jak będę bardziej rosła bo zwariuje .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja widzę kreskę :-) No i ten kręgosłup to chyba też nieźle wróży... ;-)moja kreska jest strasznie jasna ,ale wiecie co ja ledwo chodze tak mnie kregoslup nawala! czy ja tylko mam omamy z ta kreska jasna czy wy tez cos widzicie?
Ja mam tylko w papierowej. Można ją kupić za 25 złMacie może tą książkę w pdfie? Lub jakąs stronkę żeby można było ją ściągnąc?
Tutaj jest jakiś ebook Link do: Nadzieja na nowe życie. Poradnik dla marzących o dziecku (ebook) – Joanna Kwaśniewska, Justyna Kuczmierowska, Agnieszka DoboszyńskaJa mam tylko w papierowej. Można ją kupić za 25 zł
A możesz powiedzieć który lek brałaś?Trudno powiedzieć. My robiliśmy in vitro ze względu na kiepskie nasienie a przy stymulacji okazało się że ja kiepsko reagują miałam maksymalną dawkę leku najlepszego na rynku wg mojej lekarki i mialam 6 pęcherzyków. Najpierw miałam mniejsza dawkę potem maksymalną ale więcej pęcherzyków nie powstało. ]
Hehe moj brat to ostatnio wypalil do emka po nieudanym transwerze i co teraz bedziecie jeszcze probowac. Na to emek ze musimy kase nazbierac kredyt wziasc bo tym razem juz leki bez refundacji. I ile mozna liczyc na pomoc rodzicow ze tak glupio juz od nich brac. Na to brat ze stary nie liczy sie kasa tylko dalsze dzialanie. Fakt kasa sie nie liczy bo wezmiemy kredyt i i tak bedziemy probowac. Ale jak brat uslyszal ze 1 lek ktory starczy na niecaly tydzien stymulacji bedzie mas teraz kosztowal 1500 zl a bedzie potrzebny niejeden. To juz mi mina zrzedla i zrozumial troszke czemu robimy przerweO kasie to już wogole szkoda gadać. Pewnie by było, że na leczenie macie a na wczasy czy samochód Wam szkoda...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom