reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehe moj brat to ostatnio wypalil do emka po nieudanym transwerze i co teraz bedziecie jeszcze probowac. Na to emek ze musimy kase nazbierac kredyt wziasc bo tym razem juz leki bez refundacji. I ile mozna liczyc na pomoc rodzicow ze tak glupio juz od nich brac. Na to brat ze stary nie liczy sie kasa tylko dalsze dzialanie. Fakt kasa sie nie liczy bo wezmiemy kredyt i i tak bedziemy probowac. Ale jak brat uslyszal ze 1 lek ktory starczy na niecaly tydzien stymulacji bedzie mas teraz kosztowal 1500 zl a bedzie potrzebny niejeden. To juz mi mina zrzedla i zrozumial troszke czemu robimy przerwe :D
Gosiu ja mam gonapeptyl i puregon 150j,jeśli będzie Ci potrzebny, to wyślę pocztą :)

Gosiu ja mam gonapeptyl i puregon 150j,jeśli będzie Ci potrzebny, to wyślę pocztą :)
Bede pamietac zobaczymy czym mnie beda chcieli szprycowac. Ale pewnie o tym dowiem sie dopiero we wrzesniu po wizycie w novum i decyzji jaka klinike wybiore :)
Jesli bede potrzebowac napewno sie odezwe. Narazie nie bede zbierac na zapas bo moze sie okazac ze leki beda inne. Choc wowczas i tak oddalabym potrzebujacej duszyczce :)

Ja widzę moja była podobna i tez moim jedynym objawem był bol krzyża .
1500106156-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widac widac :)

Bede pamietac zobaczymy czym mnie beda chcieli szprycowac. Ale pewnie o tym dowiem sie dopiero we wrzesniu po wizycie w novum i decyzji jaka klinike wybiore :)
Jesli bede potrzebowac napewno sie odezwe. Narazie nie bede zbierac na zapas bo moze sie okazac ze leki beda inne. Choc wowczas i tak oddalabym potrzebujacej duszyczce :)
Ja to trzymam wszystko w lodówce, więc nic się z tym nie stanie :)Jak coś to pisz!

reklama
Do góry