reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny w wielu piekarniach są bułeczki kukurydziane w cenie zbliżonej do standardowych kajzerek . smakują rewelacyjnie :rofl2: popytajcie może tez są U Was a o tym nie wiecie :rolleyes:

Kurcze tylko pytanie czy te bułeczki nie zawieraja mąki pszennej? . Ja gdzies bardziej mam zaufanie jak przeczytam sama skład niż jak mi Pani z piekarni powie

Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosło
emoji13.png
ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
emoji6.png
Zobacz załącznik 814680
[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Faktycznie też yo pamietam :-)
bo sikańce nie są dla takich weteranej jak my tylko nieogarniętych zapominalskich które się orientują ze dwa tygodnie temu miały mieć @.. :)
ja ciągle jadę na nospie, ciągnie mnie podbrzusze, kłuje,bulgocze, krzyż mnie boli.. naprawdę już bym wolała nic nie czuć żeby mi chociaż fizjologia nie siadała na psychice ☺ wiadomo że częściowo to wszystko nerwy, częściowo pozostałości po stymulacji, może ciąża a najpewniej @, ale niczego się nie da zignorować i trzeba funkcjonować na tych hormonach ktire nam niezle tez dają kość, w tym stresie z tym burdelem w głowie. masakra miłego weekendu dziewczyny !

bo sikańce nie są dla takich weteranej jak my tylko nieogarniętych zapominalskich które się orientują ze dwa tygodnie temu miały mieć @.. :)
ja ciągle jadę na nospie, ciągnie mnie podbrzusze, kłuje,bulgocze, krzyż mnie boli.. naprawdę już bym wolała nic nie czuć żeby mi chociaż fizjologia nie siadała na psychice ☺ wiadomo że częściowo to wszystko nerwy, częściowo pozostałości po stymulacji, może ciąża a najpewniej @, ale niczego się nie da zignorować i trzeba funkcjonować na tych hormonach ktire nam niezle tez dają kość, w tym stresie z tym burdelem w głowie. masakra miłego weekendu dziewczyny !
tak te sikacze sa stresowcami,ale musze powiedziec ze jedna u mnie kreska jest mocna,a druga jest strasznie jasna prawie nie widac,ale jak sie przyjże to cos tam widze,albo mam zwidy juz! a może tak bardzo chciałabym ,ze sobie juz wmawiam,ze cos tam jest

reklama
tak te sikacze sa stresowcami,ale musze powiedziec ze jedna u mnie kreska jest mocna,a druga jest strasznie jasna prawie nie widac,ale jak sie przyjże to cos tam widze,albo mam zwidy juz! a może tak bardzo chciałabym ,ze sobie juz wmawiam,ze cos tam jest
jak pokażesz zdjęcie to ci tu wszystkie powiemy czy masz zwidy ;)

Do góry