reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Berha a powiedz mi ile czekalas na wizyte w novum bo zastanawiam sie ile wczesniej musze dzwonic zeby sie umowic koniec sierpnia wrzesien ? Do Zamory lub Lewandowskiego

Szybko nadrabiałam wątek ale udało mi się wyłapać wiadomość do mnie :)
Do Lewandowskiego są wizyty "od ręki". Na pierwsza każe dzwonić w 1dc, bo on chce pierwsza wizytę ok 21dc.
Do zamory jak dzwoniłam pod koniec maja to miał wolny termin na lipiec.
Wiec teraz jakbyś dzwoniła to na wrzesień będzie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A reszta dziewczyn co robi z nadmierną ilością komórek ? Mrozicie , utylizujecie czy oddajecie dla nauki?
Nie umiem Ci odpowiedzieć co robię bo jeszcze mi się nie udało zajść w ciążę i póki co mam ich za mało tych moich komóreczek..., ale gdybym była (a już niedługo będę :D:D ) w ciąży to bym mroziła, na pewno mroziła :D:D

A reszta dziewczyn co robi z nadmierną ilością komórek ? Mrozicie , utylizujecie czy oddajecie dla nauki?
U mnie będą zapladniane wszystkie ale jakbym miała wybierać i byłoby ich dużo to cześć bym zamroziła a resztę oddała do adopcji lub badań. Jeśli uda mi się zajść w ciaze i urodzić dziecko a zostaną mi zarodki to rozwaze oddanie je do adopcji :)

Apropo L 4 , gdzie lepiej być ubezpieczonym ? ZUS, KRUS?
Chodzi mi o okres ciąży ale i po niej.
Na leczenie idzie tyle kasy...że chciała bym choć na tym troszkę lepiej wyjść ...tylko nie wiem gdzie lepiej....
Wydaje mi się że ZUS

reklama
Do góry