reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane powiem wam ze chodzenie z odrostami nie jest takie straszne :D
Ja nie mialam wyjscia bo po 15 latach farbowania trafilam na sor z problemami w oddychaniu po uczuleniu na farbe ta sama stosowana od lat. Jeszcze po 2 miesiacach spronowalam innej i znowu sor :(
Wiec przez rok chodzilam z odrostem ciemny blad na czerwonych wlosach scinajac wyblakla czerwien co miesiac :D :D

A ogolnie nie ma przecowskazan do farbowania wlosow w ciazy choc wiem ze nie kazdy fryzjer chce sie tego podjac

reklama
Kochane powiem wam ze chodzenie z odrostami nie jest takie straszne :D
Ja nie mialam wyjscia bo po 15 latach farbowania trafilam na sor z problemami w oddychaniu po uczuleniu na farbe ta sama stosowana od lat. Jeszcze po 2 miesiacach spronowalam innej i znowu sor :(
Wiec przez rok chodzilam z odrostem ciemny blad na czerwonych wlosach scinajac wyblakla czerwien co miesiac :D :D

A ogolnie nie ma przecowskazan do farbowania wlosow w ciazy choc wiem ze nie kazdy fryzjer chce sie tego podjac
Z alergią tak jest ze często powodują je rzeczy których używamy od lat

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

hej dziewczyny, powiedzcie w 7dpt progesteron 22,994 przy normie do 27 to chyba nie jest źle..? tylko ze to było jakieś 2,5 godz po luteinie...

Z alergią tak jest ze często powodują je rzeczy których używamy od lat

Podobno ciemne farby maja w sobie taki skladnik ktory gromadzi sie w organizmie i jak da juz uczulenie to moze byc kiepsko
I nie zeby jakas tam tania farba loreal w roznych kolorach.
Hehe ciesze sie ze narazie nie mam siwulcow wiec moge sobie w naturalsie posmigac. A pozniej zostaje zrobic testy i chociaz henne moze bede mogla

Podobno ciemne farby maja w sobie taki skladnik ktory gromadzi sie w organizmie i jak da juz uczulenie to moze byc kiepsko
Hehe ciesze sie ze narazie nie mam siwulcow wiec moge sobie w naturalsie posmigac. A pozniej zostaje zrobic testy i chociaz henne moze bede mogla
Ja farbuje jakos raz w roku na zbliżony kolor do mojego [emoji13]

hej dziewczyny, powiedzcie w 7dpt progesteron 22,994 przy normie do 27 to chyba nie jest źle..? tylko ze to było jakieś 2,5 godz po luteinie...
Na normach się nie znam ale jesli luteina dopochwowa to dziewczyny pisaly kiedyś ze nie ma wpływu na badania z krwi

A ja uwielbiam czarny, tylko czarny i jestem czarna ;);) teraz mam brązowe odrosty ale mam schizę i nie pójdę farbować :p:p

reklama
Do góry