reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja mama jest oddziałową w klinice położniczej i rozmawiała kiedyś z parą, który posiadają dzieciątko z in vitro i mają zamrożonych jeszcze kilka zarodków i pamiętam,że właśnie wypowiadali się w taki sposób,że bardzo się cieszą,że nareszcie mają swoje dziecko jednak codziennie myślą o zarodkach zamrożonych a nie mogą ( chyba ze względu na stam zdrowia) już ich odebrać. To bardzo trudne decyzje i niestety musicie podjąć je razem, tylko we dwoje! :-)
Wiem kochana, ale rozmowa z Wami , czytanie tego co Wy przeszłyscie lub przechodzicie bardzo pomaga.

A wzielas paracetamol!!??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, nie brałam takich rzeczy. Już sama nie wiem co mogę... Wzięłam kilka tabletek rutinoscorbinu, ale nie dużo, bo nie chcę dziecku w żaden sposób zaszkodzić...

Ale pocę się, więc zakładam, że organizm walczy. Dziś nawet mniej marudna jestem, bo wczoraj jak mąż z pracy wrócił to jego zadaniem było... głaskanie mnie po głowie :D

Nie, nie brałam takich rzeczy. Już sama nie wiem co mogę... Wzięłam kilka tabletek rutinoscorbinu, ale nie dużo, bo nie chcę dziecku w żaden sposób zaszkodzić...

Ale pocę się, więc zakładam, że organizm walczy. Dziś nawet mniej marudna jestem, bo wczoraj jak mąż z pracy wrócił to jego zadaniem było... głaskanie mnie po głowie :D
No to sądzę,że wszystko jest już na dobrej drodze :-)

A gdzie się leczysz, że tak dziwnie. Obawasz się bliźniaków to powiedz lekarzowi, że chcesz jeden mieć podany.

Gyncentrum Katowice.
W zależności który lekarz przyjmuje w danym dniu mojego cyklu...na tego pada...
Wiem że każdy to świetny specjalista ale męczy ciągła zmiana... Daj zdarza się że 3 wizyty pod rząd mam u tego samego i najczęściej jest to doktor G ale bywa i tak że każda Jet u kogo innego choć chodzi o to samo...

reklama
Do góry