reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie, nie brałam takich rzeczy. Już sama nie wiem co mogę... Wzięłam kilka tabletek rutinoscorbinu, ale nie dużo, bo nie chcę dziecku w żaden sposób zaszkodzić...

Ale pocę się, więc zakładam, że organizm walczy. Dziś nawet mniej marudna jestem, bo wczoraj jak mąż z pracy wrócił to jego zadaniem było... głaskanie mnie po głowie :D
Paracetamol możesz brać bez problemu w gorączce i bólu (najlepiej w czapkach)... Mi moja dr mówila że paracetamol nie zaszkodzi bardziej moze zaszkodzic jak mamusia się męczy...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczyny w kalendarz się na dziś nie wpisywałam,ale to też ważny dzień. Dziś rozmrażają moje maleństwo i modlę się aby nikt z kliniki do mnie nie zadzwonił,że jest coś nie tak... pamiętajcie dziś o nas z kciukami ;-)

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Gorączka cię dopadła tez?!
Byłaś u lekarza z tym ustrojstwem!?

Właśnie nie czuję gorączki, może lekki stan podgorączkowy, ale nie mam gorączki. Dzisiaj mniej już kaszlę, pije syrop prawoślazowy, bo w aptece pani mówiła mężowi, że mogę i take specjalne tabletki na gardło dla ciężarnych "Prenelan" z maliną i propolisem. I leżę. I się gotuję w swojej skórze.

Najlepsze mąż opowiada mi wizytę w aptece. pani go typa a żona ma suchy czy mokry kaszel. A mąż jej na to, że kaszlę o tak: "ekhem, ekhem"... Także tak...

Właśnie nie czuję gorączki, może lekki stan podgorączkowy, ale nie mam gorączki. Dzisiaj mniej już kaszlę, pije syrop prawoślazowy, bo w aptece pani mówiła mężowi, że mogę i take specjalne tabletki na gardło dla ciężarnych "Prenelan" z maliną i propolisem. I leżę. I się gotuję w swojej skórze.

Najlepsze mąż opowiada mi wizytę w aptece. pani go typa a żona ma suchy czy mokry kaszel. A mąż jej na to, że kaszlę o tak: "ekhem, ekhem"... Także tak...
Hahaha ot właśnie cali nasi mężowie....

Madzia a tak poza ta twoja cholera co cię dopadła to mam takie pytanie.... Czujesz już ruchy!?

Madzia a tak poza ta twoja cholera co cię dopadła to mam takie pytanie.... Czujesz już ruchy!?

Tak... mi sie wydaje. Czuje takie delikatne naciskanie/dotykanie, czasami w seriach po 2 czy 3. Choć wydaje mi się, że wczoraj poczułam delikatne kopnięcie.

reklama
Do góry